in

«Πάλι ψέματα σας είπε »: Η ανάρτηση-φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που έκανε σούσουρο

Έλενα Ακρίτα: Η φώτο-μαχαιριά

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την συζήτηση της ολομέλειας της βουλής στην οποία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει στην πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα.

Διαφήμιση

Η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της έχει προσθέσει την φωτογραφία από την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα που δημοσίευσε ο ίδιος λίγο μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας και την τοποθέτηση του ιδίου και του πρωθυπουργού

Η επιστολή είχε αποστείλει στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, με τα έξι ονόματα, σβησμένα τα τηλέφωνα για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει την επιστολή συμπληρωματικά προκειμένου να ενημερωθεί για τα παραπάνω ονόματα και ο κ. Ράμμος του απάντησε προχθές με την επιστολή και τον λευκό φάκελο χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέσα ονόματα.

«Πάλι ψέματα σας είπε »: Η ανάρτηση-φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που έκανε σούσουρο

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Το μόνο που πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα ήταν δύο φράσεις, στην πρώτη εκ των δύο μάλιστα χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «τουρίστα» και ψεύτη.:

«Πάλι ψέματα σάς είπε ο τουρίστας.
Το καταλάβατε ή ο Πολάκης καπνίζει; #υποκλοπές»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η Δίαιτα της ιππασίας …! Τρελό γέλιο

survivor-Ελλάδας-δημητρα-βαμβακουση

Survivor Δήμητρα Βαμβακούση: Η ΟΛΟγuμvη φωτογραφία που τρέλανε και το Γιώργο Αγγελόπουλο