in

Γρηγόρης Γκουντάρας: Εμβόλιο χωρίς μάσκα και γάντια. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ; Η Ναταλί Κάκκαβα ομολογεί

Συνεχίζει ακόμα να προκαλεί δεκάδες σχόλια η φωτογραφία του Γρηγόρη Γκουντάρα από την αναμνηστική δεύτερη δόση που έκανε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο πριν δύο ημέρες!

Αφορμή για όλο αυτό ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram όπου ο ίδιος δεν φοράει μάσκα ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια που του έκανε το εμβόλιο δεν φοράει γάντια.
Βάλτε και το ότι δεν φαίνεται καν η βελόνα και η φωτιά άναψε για τα καλά.

Για όλο αυτό πήρε θέση η γυναίκα του Γρηγόρη Γκουντάρα Ναταλί Κακκαβα μέσα απο στόρυ που έκανε και ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση

Μαζί πήγαμε στο Σισμανόγλειο, ο Γρηγόρης έβγαλε για λίγο τη μάσκα για να τον τραβήξω φωτογραφία και δημοσίευσε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Όσο για τη νοσοκόμα δεν γνωρίζουμε το λόγο που δεν φορούσε τα γάντια της αλλά δεν το πρόσεξαμε κιόλας συμπλήρωσε η Ναταλί Κάκκαβά στο story και ζήτησε γενικότερα από τον κόσμο να είναι λίγο πιο ήπιοι στις αντιδράσεις τους και τις συμπεριφορές!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρουκ Ζουκ: Ζήτησαν συγνώμη από δάσκαλο κ Ζέτα Μακρυπούλια για αυτό που είπαν. Viral Video

Κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό: Με παράτησε γιατί είμαι γριά, δεν κάνω παιδιά και έχει άλλη