in

Naomi Campbell: Πιο νέα και εντυπωσιακή από ποτέ, σε γιορτή της βασίλισσας

Η Naomi Campbell έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο σήμερα.

Το σούπερ μόντελ, 51 ετών, συμμετείχε στο ρόλο της ως Παγκόσμια Πρέσβειρα του Καταπιστεύματος της Κοινοπολιτείας της Βασίλισσας. Από τότε που έλαβε τον ρόλο τον Σεπτέμβριο του 2021, η Naomi είναι υπεύθυνη για την ανάδειξη του προφίλ του QCT και την υποστήριξη καινοτόμων σε όλη την Κοινοπολιτεία, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών.

Διαφήμιση

Για την εμφάνισή της, φόρεσε ένα στενό μάλλινο μπλέιζερ Alaia Prince of Wales, σε συνδυασμό με μια κομψή γκρι φούστα και μπερέ. Πρόσθεσε στην εμφάνιση κατακόκκινα δερμάτινα γάντια, καθώς και μια τσάντα Le Papa και παπούτσια Coeur από τη συλλογή της μάρκας για το φθινόπωρο 2022.

Η Naomi έδειχνε πιο νέα από ποτέ, καθώς επέλεξε ένα διακριτικό μακιγιάζ για να ενισχύσει τα φυσικά της χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός ροζ κραγιόν, ενώ φορούσε υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου για να προστατεύσει τα μάτια της. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό look φορώντας τα σκούρα μαλλιά της ελεύθερα πίσω από τους ώμους της.

Το supermodel έχει συμμετάσχει σταθερά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των νέων καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, και έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ενάντια στις αδικίες.

Η Naomi μίλησε για το «προνόμιο» της αποδοχής ενός ρόλου για το The Queen’s Commonwealth Trust σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Cafe Royal Hotel στο κεντρικό Λονδίνο, αφού ανακοινώθηκε ως το πρώτο άτομο που έγινε Παγκόσμια Πρέσβειρα.

Η Naomi είπε: «Είναι το προνόμιό μου να αποδεχτώ αυτόν τον ρόλο ως Παγκόσμια Πρέσβειρα για το The Queen’s Commonwealth Trust. Ανεξάρτητα από το πού είστε ή πού βρίσκεστε τώρα, υπάρχουν νέοι ηγέτες στην κοινότητά σας που κάνουν καταπληκτική δουλειά.

«Μερικές φορές δεν φαίνονται και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην βλέπουν ακόμη τον εαυτό τους ως «ηγέτες», αλλά όλοι αξίζουν την υποστήριξή μας και την πρόσβαση στην εκπαίδευση και τους πόρους. Δουλεύω για την ενδυνάμωση των νέων για πάνω από 25 χρόνια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Amy Schumer: Χορεύει τόπλες και αστειεύεται για το «κακό» τατουάζ της – Δείτε βίντεο

Καμίλα Καμπέγιο: Άνοιξε το πουκάμισο και κάτι δε φορούσε. 940.000 likes δε κάνουν λάθος. Δες και εσύ