in

Rihanna: Κάνει έκπληξη στους φαν της, στο Savage X Fenty μαγαζί του Λος Άντζελες

Όλα για την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου

Η Rihanna και ο A$AP Rocky λατρεύουν τις εκπλήξεις και το απέδειξαν!

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ, που αυτή τη στιγμή περιμένουν το πρώτο τους μωρό μαζί, έκαναν έκπληξη στους αγοραστές του καταστήματος της Rihanna, Savage X Fenty, στο εμπορικό κέντρο Westfield Culver City του Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου.

Διαφήμιση

Για τη βραδινή της έξοδο, η Rihanna φόρεσε ένα κόκκινο παλτό, με ασορτί γόβες. Η μουσικός κάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και χρησιμοποίησε την κουκούλα του παλτό, για να καλύψει και τα μαλλιά της, τα οποία ήταν σε μια κομψή αλογοουρά.

Ο A$AP Rocky, εν τω μεταξύ, φόρεσε ένα γκρι κοστούμι διακοσμημένο με στρας, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη γραβάτα από κάτω. Ο καλλιτέχνης του «Praise the Lord» φόρεσε επίσης κόκκινα και ασημί αθλητικά παπούτσια, τα οποία συμπλήρωναν το σύνολο της Rihanna.

Μαζί, το ζευγάρι πόζαρε μπροστά στα μανεκέν, φορώντας μια σειρά από κομμάτια εσωρούχων από τη νέα συλλογή της Rihanna, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Mandatory Credit: Photo by Diggzy/Shutterstock

Τον προηγούμενο μήνα, η Rihanna ανακοίνωσε ότι θα ανέβαζε την εμπειρία του Savage X Fenty στο επόμενο επίπεδο, ανοίγοντας νέα μαγαζιά σε πέντε πόλεις. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, ενώ τα άλλα καταστήματα στο Λος Άντζελες, στο Χιούστον, στη Φιλαδέλφεια και στην Ουάσιγκτον εμφανίστηκαν στις αρχές του 2022.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Με ερωτική διάθεση, ποζάρει με κόκκινα ροδοπέταλα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε φωτογραφίες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης χαλαρώνει και φωτογραφίζεται