in

Lori Harvey: Εύχεται Χρόνια Πολλά στον Michael B. Jordan, για τα 35α του γενέθλια

Χρόνια πολλά ευχόμαστε όλοι στον Michael B. Jordan! Ο ηθοποιός έκλεισε τα 35 του χρόνια στις 9 Φεβρουαρίου και η κοπέλα του, Λόρι Χάρβεϊ, τον ευχήθηκε με ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram.

Εκτός από τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας τους στα Stories της, η 25χρονη ιδρυτής της “Skn by LH” έγραψε ένα μήνυμα για το άλλο της μισό, αναφέροντας: “Χρόνια πολλά στο μεγάλο μωρό μου!!! Ανυπομονώ να δεις τι καταπληκτικά πράγματα φέρνει φέτος ο χρόνος για σένα αγάπη μου.”

Στη φωτογραφία η Λόρι φοράει ένα εντυπωσιακό λευκό μάξι φόρεμα. Το φόρεμα έχει ανοίγματα στα πλευρά και ένα μεγάλο κόψιμο στα δεξιά, το οποίο δένει ένας φιόγκος, φανερώνοντας τα μακριά γυμνασμένα πόδια της influencer. O Τζόρνταν εμφανίζεται με ένα μπεζ κουστούμι και λευκό πλεκτό ζιβάγκο.

Διαφήμιση

Η Χάρβεϊ και ο Τζόρνταν πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι ήταν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2020, αλλά μόλις τον Ιανουάριο του 2021 το έκαναν επίσημο στο Instagram. Το ζευγάρι έχει μοιραστεί μαζί μας διάφορα χαριτωμένα στιγμιότυπα στον χρόνο που ήταν μαζί, από ρομαντικά ραντεβού μέχρι καλοκαιρινές αποδράσεις.

Η Χάρβεϊ μίλησε πρόσφατα για τη σχέση τους, σημειώνοντας ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια υγιή σχέση. “Πάντα να επικοινωνείτε. Υπερεπικοινωνήστε, έστω, ώστε να είστε πάντα στην ίδια σελίδα”, αναφέρει. “Επίσης, να είστε φίλοι πρώτα. Ξέρετε πώς μερικές φορές τσακώνεστε με τα αδέρφια σας και, φυσικά, τα αγαπάτε, αλλά σκέφτεστε “δεν σε συμπαθώ καθόλου αυτή τη στιγμή”; Είναι σημαντικό να είστε πάντα φίλοι, αν σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της από την Γαλλία, το βίντεο από την προπόνησή της και o personal trainer που λατρεύει

Μαρία Κορινθίου: O make-up artist Κωνσταντίνος Μαυρίδης την μακιγιάρει και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο