in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το detox ρόφημά της με δυόσμο για καλή υγεία

Ενδείκνυται και για το κρυολόγημα

Εντυπωσιακό κορμί διαθέτει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Όπως μαρτυρούν τα post της στο Instagram, ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, προκειμένου να διατηρεί το βάρος της σε φυσιολογικά επίπεδα και παράλληλα να είναι υγιής και δυνατή.

Το βράδυ της Τρίτης 15/3, λοιπόν, αποκάλυψε στους περισσότερους από 351.200 followers της το detox ρόφημα που πίνει και εμάς τουλάχιστον μας έπεισε να το δοκιμάσουμε, καθώς είναι έτοιμο σε πέντε λεπτά, απαιτεί μόνο τρία υλικά (το ένα εκ των οποίων είναι το νερό) και δεν υστερεί καθόλου σε νοστιμιά.

 

Διαφήμιση

«Φρέσκος δυόσμος – Ιδιότητες: Αντιοξειδωτική δράση, Αναπνευστικό σύστημα, Γαστρεντερικό σύστημα, Ψυχική υγεία, Στοματική υγιεινή. Βάζετε φρέσκο δυόσμο σε βρασμένο νερό και μία κουταλιά μέλι» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το παραπάνω InstaStory η μελαχρινή καλλονή, θέλοντας να μας πληροφορήσει για τα οφέλη που έχει ο δυόσμος στον ανθρώπινο οργανισμό και να μας γνωστοποιήσει τη γρήγορη συνταγή.

Πρωί-πρωί σήμερα, Τετάρτη 16/3, ανέβασε το παρακάτω selfie video, όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει το detox ρόφημα. «Kαλημέρα» εύχεται στους fans της.

Εντάξτε το αντιοξειδωτικό τσάι της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο διατροφολόγιό σας και θα νιώσετε αναζωογόνηση και γεμάτοι ενέργεια. Ειδικά αν υποφέρετε από πονόλαιμο και μπούκωμα, που φυσικά δεν το εύχομαι, προτιμήστε το. Το μέλι, το οποίο φημίζεται για τις αντιβακτηριακές και αντιικές του ιδιότητες, μειώνει τουλάχιστον κατά δύο μέρες τη διάρκεια του κρυολογήματος και μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Ελκυστική και με ξεκούμπωτο πουκάμισο σε νέα διαφημιστική καμπάνια – Δείτε βίντεο

Μακιγιάζ: Το viral trend του ουράνιου τόξου, που κυριαρχεί στο Tik Tok