in , ,

Αδυνάτισμα: Κάψτε το λίπος χωρίς στερήσεις

Είναι αυτή η εποχή. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι πιο τολμηροί έκαναν, ήδη, τα πρώτα θαλασσινά μπάνια, τα ρούχα λιγοστεύουν και… ουδέν κρυφόν. Οι καλές, αν όχι οι ιδανικές αναλογίες, είναι πάγιο ζητούμενο και υπάρχουν τρόποι να αλλάξουμε το σώμα μας προς το καλύτερο.
Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr) εξηγεί τι μπορούμε να κάνουμε, για να φαινόμαστε – και να είμαστε – πιο αδύνατες.
Πρωτεϊνική δίαιτα για άμεση απώλεια κιλών
Η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube είναι μια ιατρική θεραπευτική αγωγή, που προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας, κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας, που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.
Έτσι, το βάρος που χάνεται συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα. Η διάρκειά της είναι 10 ημέρες έως 2 εβδομάδες συν 1 εβδομάδα συντήρησης. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών, μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα.
Δυνατά σημεία:
• Η μέθοδος είναι ιδανική για όποιον θέλει να χάσει γρήγορα και εύκολα βάρος, αλλά και να το διατηρήσει, ακολουθώντας έναν σωστό τρόπο διατροφής.
• Είναι πραγματικά πολύ εύκολη να την ακολουθήσει κανείς, καθώς τα γεύματα είναι απλά. Περιλαμβάνουν ψητά, βραστά, ωμά λαχανικά με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι για μεσημέρι και βραστά ή ωμά λαχανικά το βράδυ. Την τρίτη εβδομάδα προστίθενται όσπρια και φρούτα.
• Τα δύο ενδιάμεσα γεύματα περιλαμβάνουν γιαούρτι έως 2% λιπαρά, αναμεμιγμένο με το συμπλήρωμα DietTube. Είναι άκρως απαραίτητα για να επιτευχθεί ο εκάστοτε στόχος, καθώς μας δίνουν ενέργεια για να βγάλουμε τη μέρα, ενισχύουν τις καύσεις και το μεταβολισμό μας και μας κρατάνε χορτάτους για το επόμενο δίωρο με τρίωρο. Επίσης συμπληρώνουν την απαραίτητη συνιστώμενη ποσότητα σε πρωτεϊνη, ώστε να φθάσουμε σε κέτωση και να καίμε αποκλειστικά λίπος.
• Τονίζεται ότι καίγεται το λίπος, οπότε θα δούμε μεγάλη διαφορά στο σώμα μας. Θα φορέσουμε άνετα τα στενά μας ρούχα, χωρίς ανασφάλεια.
• Είναι τόσο σύντομο όλο το πρόγραμμα που δεν θα νιώσουμε εξάντληση. Αντίθετα, θα έχουμε αρκετή ενέργεια αλλά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, καθώς θα βλέπουμε τον αριθμό στη ζυγαριά να μειώνεται.
Κρυολιπόλυση, η No1 μέθοδος για απαλλαγή από το τοπικό λίπος
Μία συνεδρία κρυολιπόλυσης με το Coolsculpting αρκεί για να απαλλαγούμε οριστικά από το τοπικό πάχος, λέει ο κύριος Γαϊτάνης. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, εγκεκριμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), με την εφαρμογή της οποίας μπορούμε να απαλλαγούμε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια.
Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Η λειτουργία της μεθόδου βασίζεται στην χρήση του ψύχους, σε ελεγχόμενη διαδικασία (Freeze Detect), που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιοχές, που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Η αίσθηση, που έχουμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και περίπου δύο 2 ώρες. Ένα πρώτο αποτέλεσμα γίνεται εμφανές 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες αργότερα.
Δυνατά σημεία:
• Το σύστημα Coolsculpting είναι το αυθεντικό, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης και διατίθεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους.
• Μία συνεδρία αρκεί.
• Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
• Η θεραπεία είναι άνετη και γρήγορη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Διαφήμιση

Φιλί στο μέτωπο – το πιο ισχυρό φιλί με σημαντική δύναμη

γιορτή ημέρας

Γιορτή της Μητέρας: Ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας, τι γιορτάζουμε