Διέρρευσαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Κίνα απέκρυψε δεδομένα που σχετίζονται με την πανδημία από τον Π.Ο.Υ. Η απόλυτη δικαίωση του Τράμπ.

Εσωτερικά έγγραφα που είχαν διαρρεύσει στους The Epoch Times δείχνουν ότι το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς διαθέτει μεγάλο αριθμό δεδομένων για τη γρίπη και άλλες ασθένειες που έχουν συμπτώματα παρόμοια με το COVID-19 , αλλά δεν το αποκάλυψαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ) και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το 2019, τουλάχιστον τέσσερα νοσοκομεία στο Γουχάν παρακολούθησαν την επιδημία της γρίπης και συνέλεξαν βιολογικά δείγματα ασθενών με γρίπη, οι οποίοι είχαν παρόμοια συμπτώματα με της COVID-19 και έστειλαν τα δείγματα στα συνεργαζόμενα εργαστήρια των νοσοκομείων στο Γουχάν.

Πηγή: theepochtimes.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Από την ολοκλήρωση μιας έρευνας για την προέλευση της πανδημίας του ιού, στο του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) , οι εμπειρογνώμονες στην ομάδα που έχει ανατεθεί από τον ΠΟΥ, διαμαρτυρήθηκαν για την άρνηση του κινεζικού καθεστώτος να παράσχει τα σχετικά δεδομένα.

Η Wall Street Journal ανέφερε στις 12 Φεβρουαρίου ότι ο Dominic Dwyer, μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ και ένας Αυστραλός ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες, δήλωσε ότι όταν η ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την πηγή της επιδημίας στο Γουχάν, το ΚΚΚ αρνήθηκε να παρέχει τα δεδομένα 174 ασθενών με COVID-19 στα αρχικά στάδια της εστίας, καθώς και δεδομένα για ασθενείς με πνευμονία που ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από τον ιό νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με την έκθεση, το ΚΚΚ παρείχε μόνο δεδομένα παρακολούθησης της γρίπης από ένα παιδικό νοσοκομείο και από ένα γενικό νοσοκομείο. Η έκθεση αναφέρει εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους το καθεστώς αρνήθηκε να παράσχει δεδομένα εντοπισμού καταγωγής COVID-19 είναι η έλλειψη πρώιμων δεδομένων γρίπης.

Δεδομένα γρίπης

Ωστόσο, οι The Epoch Times πρόσφατα έλαβαν μια σειρά εσωτερικών εγγράφων που εκδόθηκαν από το κέντρο ελέγχου και υγείας των κινεζικών καθεστώτων το 2019 και το 2020, τα οποία δεν είχαν αποκαλυφθεί στο κοινό. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες δηλώσεις της ομάδας του ΠΟΥ προς τα μέσα ενημέρωσης, πιθανότατα δεν είδαν ούτε τα δεδομένα.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στον ΠΟΥ για σχόλια.

Τα έγγραφα κατέγραψαν απότομες αυξήσεις σε κρούσματα γρίπης και ξεσπάσματα συμπτωμάτων πυρετού ενός άγνωστου παθογόνου, καθώς και μεγάλη ποσότητα δεδομένων παρακολούθησης της γρίπης που συνέλεξε το καθεστώς.

Ένα από τα έγγραφα είναι το 12ο τεύχος το 2019 της «Πληροφορίες επιδημίας μολυσματικών ασθενειών» του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της πόλης Meihekou στην επαρχία Jilin . Αναφέρει: «[ Γρίπη ] Αυτό το μήνα [Δεκέμβριος], αναφέρθηκαν 234 περιστατικά, με ποσοστό συχνότητας 40,70 / 100.000, αύξηση 11600,00% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Αύξηση 46,25% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. “

Στιγμιότυπο οθόνης «Πληροφορίες για τις επιδημικές λοιμώξεις» του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Πόλης Meihekou στην επαρχία Jilin. Παρέχεται στους The EpochTimes.

Στιγμιότυπο οθόνης «Πληροφορίες για τις επιδημικές λοιμώξεις» του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Πόλης Meihekou στην επαρχία Jilin. (Παρέχεται στους The Epoch Times)

Ένα άλλο έγγραφο είναι μια αναφορά πρόσφατων συστάσεων πρόληψης και ελέγχου επιδημίας γρίπης που εκδόθηκαν από την Επιτροπή Διαχείρισης Δημόσιας Υγείας της Περιοχής Chaoyang του Πεκίνου στις 6 Δεκεμβρίου 2019. Αποκάλυψε αύξηση της μόλυνσης από γρίπη στην περιοχή Chaoyang μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου 2019 και 5 Δεκεμβρίου. , 2019. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών, εμφανίστηκαν τέσσερα κρούσματα πυρετού σε συστάδες, εκ των οποίων το ένα ήταν ένα ξέσπασμα αδενοϊού, το ένα προκλήθηκε από την παραϊνφλουέντζα και τα άλλα δύο «δεν είχαν εντοπιστεί κοινά αναπνευστικά παθογόνα».

Στιγμιότυπο οθόνης της «Έκθεσης για τις πρόσφατες συστάσεις για την επιδημία γρίπης και τις προτάσεις πρόληψης και ελέγχου» που εκδόθηκαν από την Επιτροπή Διαχείρισης Δημόσιας Υγείας του Πεκίνου Chaoyang. (Παρέχεται στους The Epoch Times)

Ο αρχηγός του ΚΚΚ Xi Jinping επιθεώρησε το έργο πρόληψης επιδημιών στην περιοχή Chaoyang τον Φεβρουάριο του 2020, όπου σημειώθηκαν πολλά κρούσματα COVID-19 πέρυσι.

Προηγούμενες έρευνες

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, η Επαρχιακή Επιτροπή Υγείας της Hebei διαβίβασε την «Επιστολή σχετικά με το αίτημα συνεργασίας για τον εντοπισμό της προέλευσης του [ιού] σε άγρια ​​ζώα» που εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας στις υπηρεσίες υγείας διαφόρων πόλεων της επαρχίας. Το έγγραφο απαιτούσε από τα τμήματα δασοκομίας και γεωργίας να πραγματοποιήσουν επιδημιολογικές έρευνες σε άγρια ​​ζώα, καθώς και δειγματοληψίες και δοκιμές περιβαλλοντικών και ζωικών δειγμάτων.

Στιγμιότυπο οθόνης του «Επιστολή σχετικά με το αίτημα συνεργασίας για τον εντοπισμό της προέλευσης του [ιού] σε άγρια ​​ζώα» που εκδόθηκε από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας. Παρέχεται στους The Epoch Times.

Απαιτούσε επίσης όλα τα δείγματα αίματος που συλλέχθηκαν από τις στενές επαφές να αποστέλλονται στο τοπικό επαρχιακό CDC για φύλαξη, περιμένοντας τον έλεγχο αντισωμάτων. Προσδιόρισε ότι μετά από άλλα περιβαλλοντικά και ζωικά δείγματα υποβληθούν σε δοκιμές νουκλεϊκών οξέων COVID-19, τα αποτελέσματα θα πρέπει να αναφέρονται στο τοπικό τμήμα δημόσιας ασφάλειας.

Τόσο η προκήρυξη διαβίβασης όσο και η επίσημη επιστολή σχετικά με την καταγωγή του ιού COVID-19 από την Εθνική Επιτροπή Υγείας επισημαίνονται ως «μη αποκάλυψη στο κοινό».

Τον Δεκέμβριο του 2019, η δημοτική κυβέρνηση του Γουχάν και η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας πραγματοποίησαν αρκετές έρευνες και έλαβαν δείγματα της αγοράς θαλασσινών Wuhan Huanan, την οποία το κινεζικό καθεστώς αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήταν «μηδενικό» της επιδημίας COVID-19 Στη συνέχεια, η κινεζική κυβέρνηση ανακοίνωσε μόνο ότι περιβαλλοντικά δείγματα από την αγορά θαλασσινών Huanan ήταν θετικά και δεν αποκάλυψαν άλλες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του ιού στην πηγή του, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών εγγράφων που ελήφθησαν από τους The Epoch Times.

Μερικά άλλα εσωτερικά έγγραφα που ελήφθησαν από τους The Epoch Times δείχνουν ότι το καθεστώς διατηρεί μεγάλο αριθμό δεδομένων της γρίπης και εξέδωσε μυστική ειδοποίηση στο τέλος του 2019 για να μην τα αποκαλύψει στο κοινό, συμπεριλαμβανομένου ενός εγγράφου των “Daily Intelligence Meeting Minutes” από Εθνικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κίνας, και παρακολουθούν εκθέσεις γρίπης που εκδίδονται από περιφερειακό κέντρο ελέγχου και υγείας.

Αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι το 2019, τουλάχιστον τέσσερα νοσοκομεία φρουρών στο Γουχάν παρακολούθησαν την επιδημία της γρίπης και συνέλεξαν βιολογικά δείγματα ασθενών με γρίπη, οι οποίοι μοιράζονται παρόμοια συμπτώματα με εκείνους με το COVID-19 και έστειλαν τα δείγματα στα συνεργαζόμενα εργαστήρια των νοσοκομείων στο Γουχάν για δοκιμή και συντήρηση.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

parapona-rodou.blogspot.com

Στεφανία Καρρά

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα

Πώς να σταματήσετε την ταχυκαρδία σε λιγότερο από ένα λεπτό

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας: Η αλήθεια για το πλοίο που «εξαφανίστηκε για 18 λεπτά και τρέλανε το πλήρωμά του»