in

Chloe Ferry: Ποζάρει με εσώρουχα και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Στα ύψη είναι η ερωτική διάθεση της 26χρονης επιχειρηματία

Για τις σέξι αναρτήσεις της φημίζεται η Chloe Ferry και την Τρίτη 1/2 τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 3.740.000 followers της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται, για ακόμα μία φορά, με εσώρουχα.

Νύχτωσε, έβαλε ένα στολισμένο με λουλούδια σετ εσωρούχων και βγήκε στο μπαλόνι της έτοιμη για φωτογράφιση. Φυσικά, «χάζεψε» όλη η γειτονιά!

Διαφήμιση

H 26χρονη καλλονή ολοκλήρωσε το αποκαλυπτικό οutfit της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μπεζ sliders.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, η σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Geordie Shore» επιδεικνύει το ντεκολτέ και το δυνατό της σημείο, τους γλουτούς της. Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο, ενώ τα καστανά μαλλιά της (τρέσα) πέφτουν στην πλάτη και το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς. Επιπλέον, κομψό είναι τόσο το μανικιούρ όσο και το πεντικιούρ της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Julia Fox: Τολμάει και κάνει μπαμ στην πρεμιέρα του The Batman

Lizzo: «Είμαι χοντρή και μου αρέσει»