in , ,

Lady Gaga: Εντυπωσιάζει με ανατρεπτικό μίνι μαύρο φόρεμα

Όλοι γνωρίζουν ότι η Lady Gaga προτιμάει να φορέσει οτιδήποτε παρά κάτι συνηθισμένο, οπότε όταν η τραγουδίστρια αποφασίζει να φορέσει ένα κοντό μαύρο φόρεμα, σίγουρα δεν πρόκειται να είναι απλό.

Προωθώντας το House of Gucci, η Gaga επισκέφτηκε το show Jimmy Kimmel Live. Κατά την προώθηση των κινηματογραφικών της έργων, η ίδια και οι στυλίστες της, Sandra Amador και Tom Eerebout, τείνουν να αναζητούν το γοητευτικό και έτσι διάλεξαν ένα μικρό μαύρο φόρεμα από τη pre-fall συλλογή του Christian Siriano. Το ταίριαξαν με γόβες Giuseppe Zanotti, γυαλιά ηλίου cat-eye της Dita και διάφορα χρυσά κοσμήματα και διαμάντια, από την εταιρεία KatKim του Λος Άντζελες. Για την Gaga, ο συνδυασμός ήταν πιο συγκρατημένος από ότι μας έχει συνηθίσει, ωστόσο πρόβαλλε τη σωστή ρετρό στάση.

Διαφήμιση

Αυτό που ξεχώρισε το little black dress του Siriano, από τον ανταγωνισμό, ήταν τα ογκώδη μανίκια από τούλι. Διαφανές και με βολάν, προσθέτουν κίνηση και μια αίσθηση παιχνιδιάρικου χαρακτήρα στη σιλουέτα. Ο έξυπνος σχεδιασμός του Siriano επιτρέπει σε όποιον το φοράει να αφαιρέσει τα μανίκια και να φορέσει το μίνι φόρεμα μόνο του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 36 ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η «Ελπίδα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Εγκλωβίστηκα στην Αττική Οδό, δεν ξεχνιέται αυτό με 2.000 ευρώ αποζημίωση»