in

Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα με τον γιο του και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ -Δες την τρυφερή φωτογραφία

Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο επιτυχημένος σεφ και επιχειρηματίας

Τον ηλιόλουστο καιρό εκμεταλλεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 28/4, ο Άκης Πετρετζίκης και πήρε την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και τον εννέα μηνών γιο τους, Αχιλλέα, για μία βόλτα στην εξοχή!

Η Κωνσταντίνα, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο είναι κοριτσάκι, απαθανάτισε μπαμπά και γιο σε μία υπέροχη στιγμή! Ο επιτυχημένος σεφ και επιχειρηματίας δημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο στο λογαριασμό του στο Instagram, και -όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω- πατέρας και γιος είναι «όλα τα λεφτά»! Ο Άκης Πετρετζίκης έχει βάλει στην πλάτη του τον μπόμπιρα, ο οποίος φορά μάλιστα στιλάτα γυαλιά ηλίου και μπλε καπέλο, και δείχνουν και οι δυο τους να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή την ανοιξιάτικη βόλτα!

Διαφήμιση

«Πατέρας και γιος κάτω από τον ήλιο! #❤️*Photo credits to mum 😉» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post του ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ τα θετικά σχόλια είναι δεκάδες. «Ζούληξέ τον όσο μπορείς τον μικρό Αχιλλέα 💯😊😊», «Μαφία ο μικρός 😂😂😂😂😂 Τέλειος!!!!», «Λιώνουμε!!! Να τον χαίρεσαι 😍 Να είστε ευτυχισμένοι μαζί με την γυναίκα σου!», «Να σας ζήσει γερό κ τυχερό! ❤», «Κλέβει την παράσταση!!!! Να τον χαίρεστε!!! ❤❤❤»  είναι μερικά από τα όμορφα λόγια και τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Το μήνυμα στήριξης της Μπέττυς Μαγγίρα στην Ιωάννα Τούνη: «Να μην μασάει καθόλου, είναι ένα κορίτσι αυθεντικό»

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η άσχημη συμπεριφορά σε επαγγελματική συνεργασία – «Όσο με ζορίζω, παθαίνω ψυχοσωματικά»