in

Πάρε τα μέτρα σου – Αυτός είναι ο οδηγός για να επιλέξεις το καλύτερο κοστούμι

Είτε είσαι τύπος γραφείου, όποτε επιβάλλεται να είσαι κομψός, είτε είσαι δημιουργικός τύπος που ντύνεται αριστοκρατικά γιατί του αρέσει, το κοστούμι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του πιο στυλάτου ντυσίματος.

Το κοστούμι είναι διαχρονικό, προσαρμόζεται εύκολα στη μόδα της εποχής και ποτέ δεν απογοητεύει.

Διαφήμιση

Είναι η Νο1 στολή.

Σκεφτείτε ότι αυτή η στολή είναι το παγκόσμιο όπλο που χρησιμοποιούν όλοι οι άντρες κάποια στιγμή της ζωής τους.

Αφού ξεκαθαρίσαμε τα βασικά, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Αυτό είναι το κοστούμι όπως το φοράει ο σύγχρονος άντρας του 21ου αιώνα. Το μήνυμα που πρέπει να λάβει αυτός που θα σας δει είναι ότι δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Πάνω από όλα πρόκειται για την εφαρμογή. Επομένως:

Α) Ένα καλό κοστούμι πρέπει να αγκαλιάζει τους ώμους. Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι φοράνε μεγαλύτερο νούμερο. Επομένως, όταν διαλέγετε σακάκι, δοκιμάστε ένα νούμερο μικρότερο. Μπορεί να είναι το ιδανικό.

Β) Δώστε σημασία στο πάχος του κάθε μανικιού. Αν περισσεύει ύφασμα μην το λυπηθείτε. Φαίνεται πολύ καλύτερο όταν είναι στενό.

C) Μην φοβηθείτε να τραβήξετε το πουκάμισό σας λίγο πιο κάτω. Φαίνεται καταπληκτικό όταν προεξέχει από το μανίκι σας καθώς δίνει πιο πλούσια εικόνα.

D) Το σακάκι θα πρέπει να περιβάλλει το σώμα σας αλλά όχι να επιπλέει πάνω σας. Προσπαθήστε να «τσιμπήσετε» λίγο τη μέση, δίνοντας με αυτό τον τρόπο έμφαση στα μπράτσα και τους ώμους σας.

Ε) Το ύψος του παντελονιού πρέπει να φτάνει ακριβώς πάνω από το παπούτσι ώστε να σας προσθέτει αέρα και πόντους στα μάτια των άλλων. Επίσης έτσι φαίνεστε πολλοί πιο προσεγμένοι και κομψοί.


F) Ο γιακάς ή αλλιώς το πέτο σας πρέπει να είναι λεπτό και καλοραμμένο.

G) Πολύ βασικό: Τα δύο κουμπιά είναι καλύτερη επιλογή γιατί λεπταίνει και πηγαίνει σε όλους.

H) Αν έχετε διάθεση για πιο Βρετανικό στυλ, τότε η επιπλέον τσέπη, η λεγόμενη ticket – pocket θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιζητείτε.

I) Οι τσέπες πρέπει να είναι άνετες και να έχουν πλατύ εξωτερικό «πτερύγιο».

J) Μην κάνετε το λάθος να δώσετε υπερβολική σημασία στο μπροστά και να ξεχάσετε το πίσω. Το κόψιμο είναι πολύ σημαντικό για όλο το στήσιμο του κουστουμιού αλλά και τον παράγοντα της άνεσης. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, σας δείχνουμε σε μεγέθυνση το σωστό ύψος που πρέπει να φτάνει το παντελόνι: ακριβώς στον αστράγαλο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αννίτα Πάνια: Παίρνει τηλέφωνο τύπος από καλαμάτα και της λεει… Τρελό γέλιο, Ιστορικό Viral Video

Ελεονώρα Μελέτη: «Έφαγα μία τούμπα….»