in

Γιώργος Χρανιώτης: Σε ποιο ελληνικό νησάκι γιορτάζει τις Απόκριες;

Ανέμελες στιγμές βιώνει ο ηθοποιός

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και αρκετοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για μία μίνι απόδραση!

Ο Γιώργος Χρανιώτης ετοίμασε μία μικρή βαλίτσα και έφυγε για Τήνο, πράγμα που ο ίδιος γνωστοποίησε σήμερα το πρωί μέσω ενός InstaStory.

Στο παραπάνω βίντεο, ο ταλαντούχος ηθοποιός μας δείχνει την μαγευτική θέα που έχει η σουίτα που διαμένει. Τραβά την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας, βγαίνει έξω και αντικρίζει έναν υπέροχο κάμπο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς και να βλέπεις αυτό; Τίποτα, η φύση σε όλο της το μεγαλείο!

Διαφήμιση

Αν και ο Γιώργος Χρανιώτης δεν έχει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αποκαλύψει αν έχει πάει μόνος του στο κοσμοπολίτικο νησί ή με παρέα, πιθανότατα έχει τη συντροφιά της συζύγου του, της επαγγελματίας χορεύτριας και γραφίστριας Γεωργίας Αβασκαντήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Σύσσωμη η οικογένεια!

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Lottie Moss: Ποζάρει topless και αστειεύεται για τα ναρκωτικά

Megan Fox: Ανέδειξε το στήθος της, πριν υποβληθεί σε θεραπεία σύσφιξης της κοιλιακής χώρας