in , , , , ,

Oscars 2020: Το τρελό ποσό για μια εμφάνιση στα Oscars για τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Μόλις χθες έγινε γνωστή η πρώτη κοινή αλλά μυστική εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του Meghan στην σύνοδο JP Morgan στο Miami όπου ο πρίγκιπας ήταν ομιλητής και αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία που κάνει και στην απόφαση να παραιτηθεί των βασιλικών του….
καθηκόντων.
Όπως αναφέρει σήμερα η Page Six της New York Post, η 38χρονη Meghan και ο 35χρονος Harry, δεν εμφανίστηκαν δωρεάν στην σύνοδο στην οποία έδωσαν το παρόν δεκάδες εκατομμυριούχοι από όλον τον κόσμο.
Πρώτα πρώτα το royal ζευγάρι μετακινήθηκε από το Vancouver Island στο Miami με ιδιωτικό τζετ της JPMorgan και συμφώνησαν τόσο να βρεθούν στην σύνοδο όπως και στο πριβέ δείπνο που ακολούθησε με ανθρώπους όπως ο φιλάνθρωπος εκατομμυριούχος Robert Frederick Smith αλλά και ο ιδιοκτήτης των Patriots, Bob Kraft.

Ο Harry και η Meghan παρέμειναν στο Miami όπου φιλοξενήθηκαν από την καλή φίλη της Markle Και διάσημη τενίστρια Serena Williams.Πόσα χρήματα όμως πήραν Meghan Και Harry για την εμφάνιση αυτή …κάτι ακούστηκε για500.000 δολάρια και πόσο είναι πολύ πιθανό είναι να δούμε το royal ζευγάρι στα Oscars;
Η Post επιμένει πως είναι πιθανό να δούμε τον πρίγκιπα ή την Markle στην σκηνή των βραβείων και ίσως να παρουσιάσουν το βραβείο Καλύτερης ταινίας ή καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Παιδί: Τραγικό ο γιος της πέθανε από γρίπη!

Μίμης Δομάζος: Δωρεάν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δομάζου μόνο με προσφορά την τροφή για αδέσποτα!