in , , ,

Dominik Fike: Ποιος είναι ο νέος ηθοποιός του Euphoria;

Ο Dominic Fike βοήθησε στη διαμόρφωση της pop μουσικής, στην εποχή του Instagram.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στον Fike είναι τα τατουάζ. Κάθε φορά που κλείνει τα μάτια του βλέπεις δύο κόκκινα Χ να κινούνται. Και αυτά δεν είναι τα μόνα που έχει στο σώμα του.

Συνολικά, είναι μια εμφάνιση που, όπως και η μουσική του Fike, είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος εξακολουθεί να μην ξέρει τον Dominic Fike. Όχι ακόμα, έστω.

Διαφήμιση

Ο κόσμος τον άκουσε για πρώτη φορά στα μέσα του 2018, όταν φημολογήθηκε ότι είχε πυροδοτήσει έναν πόλεμο προσφορών μεταξύ των μεγάλων δισκογραφικών εταιριών του κόσμου. Τελικά, αναφέρθηκε ότι η Columbia Records κέρδισε την υπογραφή του Fike, για σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τις Republic, Interscope, Atlantic, RCA και Epic.

Μετά ήρθε η σύλληψη. Όταν βγήκε το ντεμπούτο του Fike “EP Don’t Forgot About Me”,τον Οκτώβριο του 2018, ο ίδιος είχε βγει πρόσφατα από τη φυλακή, αφού είχε συλληφθεί για επίθεση σε αστυνομικό στη γενέτειρά του, τη Νάπολη της Φλόριντα.

Κι όμως, πάνω από ένα χρόνο μετά, είναι ακόμα εδώ. Το single του, «3 Nights» έχει γίνει το Νο. 1 σε τρεις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, όπου έγινε γρήγορα Τριπλά Πλατινένιο και έχει ξεπουλήσει τα εισιτήρια για μια παγκόσμια περιοδεία.

Η μουσική του Fike μπορεί να θεωρηθεί ροκ, ποπ ή/και ραπ ανάλογα με το τραγούδι που θα επιλέξετε ή ακόμα και το μέρος του τραγουδιού. Δεν πρόκειται για μια σκόπιμη προσπάθεια ανάμειξης ειδών, αλλά περισσότερο το αποτέλεσμα του ευρέως φάσματος των επιρροών του Διαδικτύου.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι τον στηρίζουν, όχι επειδή είναι επωφελούμενος κάποιας βιομηχανικής διαφήμισης, αλλά επειδή είναι η ενσάρκωση σε ό,τι είναι δημοφιλές στη σημερινή αγορά. Με μακριά άκρα και νεανικό πρόσωπο, είναι τόσο φωτογενής, που φαίνεται ειδικά κατασκευασμένος για το Instagram. Ο ήχος του, επίσης, σε όλη του την ασάφεια, θα μπορούσε να είναι ένα soundtrack για το Gen Z.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Makeup Trend: Το λευκό eyeliner κυριαρχεί στα μάτια

Ελισάβετ Σπανού: Με μαγιό ή με γόβες; Εσύ αποφασίζεις! Φωτογραφία και βίντεο μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι