in

Πέτρος Λαγούτης: Όταν έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αμαξιού του – Απίστευτο story

«Θα ήθελα πάρα πολύ, αν αυτός ο τύπος με βλέπει τώρα, να έρθει να με βρει και να μου πει “εγώ ήμουν”» αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός

Στην «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/5 ο Πέτρος Λαγούτης και περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια στον Λυκαβηττό, όπου παραλίγο να του κλέψουν το αμάξι! Συγκεκριμένα, μετά τη δουλειά του, καθώς πλησίαζε στο αυτοκίνητό του, είδε έναν άγνωστο μέσα σε αυτό. Παρόλα αυτά, το χειρίστηκε με ψυχραιμία. Τζέντλεμαν ο κλέφτης, τζέντλεμαν και ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν μου έκλεψαν το αυτοκίνητο. Βρήκα τον κλέφτη μέσα, την ώρα που πήγαινε να μου το κλέψει.  Γύρναγα από το μαγαζί και φεύγω για να γυρίσω στο σπίτι και βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο. Λέω “αα, δεν μπορεί να είναι το δικό μας”. Κοιτάω την πινακίδα και ήταν το δικό μου. Έπαθα όλο αυτό το να φύγω, δεν γίνεται να τον αφήσω. Από την άλλη, να πάω, κι αν μου βγάλει κανένα μαχαίρι, ας πούμε; Αλλά πήγα, του χτύπησα το τζάμι και του είπα ότι “έχεις κάνει λάθος αυτοκίνητο”.

Τότε ανοίγει το τζάμι και μου λέει “δικό σου είναι;”. Του λέω ναι, ανοίγει την πόρτα και μου λέει δεν σου έχω κάνει ζημιά και του λέω τη μυθική ατάκα “όπως βλέπεις, ούτε εγώ σου κάνω ζημιά”. Στη συνέχεια βγαίνει και μου λέει τη φοβερή ατάκα “να στο κλειδώσω;”, του λέω ναι. Μου το κλείδωσε, καληνύχτα-καληνύχτα, ανηφόρισε κι έφυγα» περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτης.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, υποστήριξε: «Θα ήθελα πάρα πολύ, αν αυτός ο τύπος με βλέπει τώρα, να έρθει να με βρει και να μου πει “εγώ ήμουν”. Έλληνας ήταν!».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Μπροστά στην κάμερα το τροχαίο στη ΛΕΑ που σκοτώθηκε ο 59χρονος. Καρέ-καρέ η στιγμή της σύγκρουσης

Alessandra Ambrosio: Το ακατάλληλο και απαγορευμένο Viral Βίντεο. Γυμνή σε σκηνή σεξ στη Βραζιλία. + φωτογραφία