in

Άκης Πετρετζίκης: Γύρισε σπίτι και ο γιος του, Αχιλλέας, του έφτιαξε τη διάθεση – Δες πώς

Το τρυφερό βίντεο

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να έχει γίνει γνωστός χάρη στις ικανότητές του στη μαγειρική, πάνω από όλα, όμως, είναι μπαμπάς!

Ο ίδιος και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα καλωσορίσουν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και ο αξιολάτρευτος γιος τους, Αχιλλέας, θα αποκτήσει αδερφούλα.

Ο 38χονος σεφ είναι ξετρελαμένος με τον 10,5 μηνών γιο του και το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 δημοσίευσε στα Instagram Stories του ένα γλυκό βίντεο, το οποίο τράβηξε η σύζυγός του. Σε αυτό, βλέπουμε πώς αντέδρασε ο γιος του, όταν εκείνος επέστρεψε από τη δουλειά στο σπίτι.

Διαφήμιση

Μόλις άνοιξε η πόρτα και ο μικρούλης είδε τον μπαμπά του, άρχισε να γελά και να πηγαίνει προς το μέρος του!

Πατέρας και γιος είναι αχώριστοι! Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο μικρός Αχιλλέας τώρα πια όχι μόνο έχει κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά περπατάει κανονικά!

Άκη Πετρετζίκη και Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, να τον χαίρεστε και καλώς να έρθει και το κοριτσάκι σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία με βαθύ ντεκολτέ «τρέλανε» το Instagram

Χριστίνα Μπόμπα: Ετοιμάζεται για τηλεοπτικό comeback; Η ίδια απαντά