in

Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία που σόκαρε Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς τίποτα! Όλα στη φόρα

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει τις διακοπές της ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς η οποία ακόμα δεν ξέρουμε πού ακριβώς θα τη βρει!

Το σίγουρο είναι, ότι η επόμενη χρονιά και η νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική, όπως ανέφερε στο τέλος της φετινής εκπομπής loveit στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ραντεβού με τους τηλεθεατές θα ανανεωθεί σε καινούργια στέγη!

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφος της, αφού παρέμειναν μερικές ημέρες στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έκαναν μικρές αποδράσεις πλέον βρίσκονται σε διακοπές εκτός Αττικής!

Διαφήμιση

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media από τη θάλασσα με υο μαγιό και σήμερα τόλμησε μία πολύ κοντινή στο πρόσωπό της, το οποίο είναι εντελώς χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Ματσούκα: Αυτό είναι το πιο αποκαλυπτικό μαγιό που έχει βάλει ποτέ στη ζωή της. Φωτογραφία

GNTM: Το πρόβατο και το κοπάδι. Έτσι ΚΑΡΦΩΝΕΙ τη Βίκυ Καγιά πρώην συμμετεχουσα του ριάλιτι!