in

Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου μου…

Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου μου φάει λεφτά δηλώνει η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού είναι από τις ηθοποιούς που δεν μασάνε τα λόγια τους. Δουλεύει, θέλει να πληρώνεται και αν κάποιος δοκιμάσει να τις φάει λεφτά δηλώνει έτοιμη να δαγκώσει λαρύγγια.

Μάλιστα πριν από χρόνια είχαν διακοπεί γυρίσματα στα οποία συμμετείχε η αγαπημένη ηθοποιός, για οικονομικούς λόγους, όταν η εταιρεία παραγωγής δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το καστ
Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει ότι ήταν η ίδια που κινητοποίησε τους υπόλοιπους ηθοποιούς να μην πηγαίνουν στο γύρισμα μέχρι να πάρουν τα λεφτά τους.

Διαφήμιση

Ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη είναι πρωτίστως ότι έχει ένα δάνειο που ακόμα ξεπληρώνει.

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν το γεγονός ότι πήρα δάνειο για να αγοράσω το σπίτι μου. Τεράστιο λάθος. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να χρωστάνε, που δεν δανείζονται κι όμως έπεσα στην παγίδα να πάρω αυτό το δάνειο. Το οποίο πάρθηκε την εποχή που όλη η Ελλάδα έτρεχε στις τράπεζες για να αγοράσει αυτά που ήθελε. Αν δεν πληρώσω το δάνειό μου θα πάω φυλακή. Θα με κλείσουν μέσα όπως και πολλούς άλλους Έλληνες. Έχω τέτοιο θέμα με τα δανεικά, που να φανταστείς πρέπει να είμαι και η μόνη σε αυτή τη χώρα που πληρώνει τη δόση της πριν λήξει η ημερομηνία πληρωμής».

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι στο παρελθόν είχε χάσει λεφτά για την σειρά Ονειροπαγίδα και ο κόπος της είχε πάει στράφι.

«Βέβαια ισχύει και ήμουν εγώ αυτή που το ξεκίνησα με το να μην πηγαίνω στα γυρίσματα. Επειδή στο παρελθόν είχα ζήσει μια τεράστια οικονομική ζημιά με την “Ονειροπαγίδα”, όπου η εταιρία παραγωγής κήρυξε ξαφνικά πτώχευση, αποφάσισα στο μέλλον να διεκδικώ τα λεφτά μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου πάει να μου φάει ξανά λεφτά. Όπως εγώ είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιός, έτσι θέλω και η παραγωγή της κάθε δουλειάς να είναι τυπική απέναντί μου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Montag: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός τρώει ωμό κρέας «για το καλό της υγείας της» – Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Όταν έβαζε βύσμα για να προχωρήσει ο Χρήστος Σαντικάι. Απίστευτη αποκάλυψη. Video