in

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Το γλυκό μήνυμα της 101χρονης γιαγιάς της – Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Υπερήφανους μας έκανε η 25χρονη τραγουδίστρια, κατακτώντας την 8η θέση στο φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού

Στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αν και η χώρα μας δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη μας έκανε υπερήφανους, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και τραγουδώντας με την ψυχή της το «Die Together». Η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία σπουδάζει, μάλιστα, Ιατρική, κέρδισε δικαίως την 8η θέση, και μάγεψε με την φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

Δες την υπέροχη εμφάνιση της Aμάντας Γεωργιάδη στον Τελικό της Eurovision 2022:

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, η 101χρονη γιαγιά της, Μαίρη Βαζάκα-Γεωργιάδη, η οποία ζει στην πόλη των Ιωαννίνων και τo βράδυ του Σαββάτου 14/5 την καμάρωσε, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, να βάζει τα δυνατά της στο μεγάλο τελικό της Εurovision, θέλησε να της στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από το «Super Κατερίνα».

Διαφήμιση

«Αμαντούλα μου, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που με το τραγούδι σου μας έφερες στην 8η θέση. Σε αγαπώ πολύ πολύ και εγώ και όλοι μας» δήλωσε, μέσω ενός selfie βίντεο, η 101χρονη γιαγιά της Αμάντας Γεωργιάδη.

Η γιαγιά της Αμάντας Γεωργιάδη

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε βουρκωμένη: «Συγκινούμαι με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, το έχω ξαναπεί. Είναι τόσο γλυκιά, είναι βουρκωμένη!».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Ο Δημήτρης Γιαννέτος τις φτιάχνει τα μαλλιά αλλά το ΝΤΕΚΟΛΤΕ κλέβει τις εντυπώσεις. Φωτογραφία

Γιώργος Καπουτζίδης: Η τοποθέτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο παρουσιαστής στον τελικό της Εurovision