in

Ντούα Λίπα: Με ανύπαρκτο σouτιεν και ΕΠΙΚΟ Σι-θρου φόρεμα έδειξε τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ προσόντα της. Η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram


Η Ντούα Λίπα είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής, στιχουργός, influencer, επιχειρηματίας και μοντέλο, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες. Στις επιτυχίες της περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το Be the One, One Kiss, New Rules, IDGAF, Don’t Start.

Είναι γεννημένη στις 22 Αυγούστου 1995 και μόλις έκλεισε τα 27 της χρόνια ενώ έχει δύο αδέλφια!

Η Dua Lipa κάνει ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της για διακοπές και θα επιστρέψει από το Σεπτέμβρη όπου θα συνεχίσει με συναυλίες στη Λατινική Αμερική!

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παγκόσμια αυτή περιοδεία είχε ξεκινήσει το 2020 αλλά διακόπηκε εξαιτίας της πανδημιας του κορονοιου!

Η Dua Lipa γιόρτασε τα γενέθλιά με τα αδέρφια της, τους συνεργάτες και πάρα πολλούς φίλους της, έκοψε τούρτα, έσβησε κεριά, ήπιε σαμπάνια και διασκέδασε μέχρι το πρωί ενώ φόρεσε ένα see-through μπλουζάκι χωρίς σouτιέν!

Οι φωτογραφίες από αυτό το βράδυ έγιναν viral καθώς αυτό που φόρεσε η Dua Lipa ήταν ιδιαίτερα τολμηρό ενώ ανέδειξε και τα φυσικά της προσόντα τα οποία όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη δεν θέλει για την ώρα τουλάχιστον να τα φουσκώσει!

Στηρίζουμε και αγαπάμε οτιδήποτε φυσικό σε οποιοδήποτε μέγεθος!

Δείτε τις φωτογραφίες με την Dua Lipa αναφορά το σιθρού με το ανύπαρκτο σouτιέν που διέλυσαν το Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νίνα Λοτσάρη: Ποια μπουρίνια; Με τιγρέ μαγιό φέρνει ΤΥΦΩΝΑ λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα

Ανέκδοτο: Ο Γάλλος, ο Ιταλός, ο Έλληνας και η κρουαζιέρα …! Τρελό γέλιο