in

Αγγελική Ηλιάδη: Λες και ήταν σε καμπαρέ – Με μποτάκια, μίνι φόρεμα και ανοιχτά πόδια στο σκαμπό τρυπάει με το μπouστo της

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες αφού εκτός από την εξαιρετική της φωνή και το υπέροχο σώμα της έχει ένα ειδικό εκτόπισμα το οποίο παρατηρείς άμα τη εμφανίσει!

Είναι η αύρα και αυτό που εκπέμπει από το δυναμισμό αλλά και την θηλυκότητά της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συχνά μέσα από το Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά και τη ζωή με τα παιδιά της, ενώ στα stories του Instagram παίρνει θέση και σχολιάζει τα κοινωνικά πολιτικά και γενικά τα θέματα της επικαιρότητας!

Διαφήμιση

Από την υπόθεση με τη  φερόμενη δολοφονία τριών παιδιών στην Πάτρα, την υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα εμβόλια αλλά και την 12χρονη στον Κολωνό!

Για την ώρα μόνο τα εξοπλιστικά δεν έχουμε δει να σχολιάζει η Αγγελική Ηλιάδη αν και εκεί θα έπρεπε να είχε λόγο, αφού διαθέτει τα δικά της όπλα ικανά να σαγηνεύσουν όλα τα βλέμματα στην πίστα όταν εμφανίζεται!

Από το μεγάλο αρχείο με φωτογραφίες που διαθέτουμε στο Koolnews εντοπίσαμε μία φωτογραφία της Αγγελική Ηλιάδη από παλαιότερη εμφάνιση στη Ρόδο που πιστοποιεί τα γραφόμενα μας περί όπλων!

Λες και βρίσκεται σε καμπαρέ η Αγγελική Ηλιάδη φοράει μποτάκια με ψηλό τακούνι μίνι φόρεμα, κάθεται με ανοιχτά πόδια στο σκαμπό και το μπouστο της βγάζει μάτια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σιγά το ΝΕΟ αλλά πρέπει να το δεις: Η Miley Cyrus tοπless στο κρεβάτι – Ασπρόμαυρη selfie φωτογραφία

Φωτογραφία: Η Ευγενία Μανωλίδου με κίτρινο μαγιό κάνει γιόγκα στο μπαλκόνι