Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Δεκ 11, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της
food

Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της

Αθανασία Τσέλλου
Last updated: 19 Δεκεμβρίου, 2021 10:02 πμ
Αθανασία Τσέλλου
Published: 19 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Καλές οι ελληνικές καρμπονάρες και από θέμα υλικών και από θέμα ποσότητας, αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις και την αυθεντική καρμπονάρα των Ιταλών, γιατί η ύπαρξη της πανσέτας θα δώσει στο πιάτο μια άλλη υπόσταση και στον ουρανίσκο σου μια νέα εμπειρία.

Αυθεντική καρμπονάρα συνταγή

ΥΛΙΚΑ ( για 4 άτομα)

600 γρ. σπαγγέτι
150 γρ. λαιμό χοιρινού κομμένο σε κύβους (γνωστή με το όνομα πανσέτα ή μπέικον)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 αυγά
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. τριμμένο τυρί grana
φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τ’ αυγά, σε ένα βαθύ πιάτο, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε.
Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε ένα τηγάνι.

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε αρκετό νερό, το οποίο δεν πρέπει να είναι πολύ αλατισμένο. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τα σπαγγέτι.
Σένα τηγάνι ζεσταίνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο και προσθέτουμε τ’ αυγά, ανακατεύουμε γρήγορα, στη συνέχεια ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού και τέλος τα σπαγγέτι.

Ανακατεύουμε όσο χρειάζεται για να ψηθούν τ’ αυγά.
Τη στιγμή που προσθέτουμε στο τηγάνι τ’ αυγά, τα σπαγγέτι πρέπει να είναι ήδη βρασμένα.

Σερβίρουμε αμέσως.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:καρμπονάρα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑθανασία Τσέλλου
Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία. Email επικοινωνία στο athanasia@koolnews.gr
Weather
15°C
Athens
clear sky
16° _ 13°
63%
4 km/h
Πε
17 °C
Πα
17 °C
Σα
16 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Φοινικούντα: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και επιχειρηματίας από την Αθήνα για το διπλό φονικό

Kool Team
1 Min Read

Φοινικούντα: Ο ανιψιός είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να σκοτώσει τον θείο του – Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του διπλού φονικού

Kool Team
3 Min Read

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ στη Φοινικούντα: «Ένιωθε βασιλιάς μετά τη δολοφονία» – Ξεσπά η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ

Kool Team
7 Min Read

Επτά κλινικές στην Ελλάδα έλαβαν το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινική μετάλλαξη – Τέσσερα παιδιά βρέθηκαν φορείς

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

food

Πασχαλινές προτάσεις! Συνταγή για λαμπροκουλούρα από τον Άκη Πετρετζίκη

2 Min Read
food

Το απόλυτο σνακ: Τοστ με κοτόπουλο, φέτα και φρέσκια ιταλική μοτσαρέλα

1 Min Read
food

Κόκκινο του πάθους και της γεύσης! Συνταγή για red velvet cake από τον Άκη Πετρετζίκη

4 Min Read
food

Ο απόλυτος καλοκαιρινός μεζές είναι εδώ – Συνταγή για σαρδέλες μαρινάτες

1 Min Read
food

Σολομός με σάλτσα σαμπάνιας και βανίλιας

1 Min Read
food

Spare ribs με ουίσκι και μέλι

2 Min Read
food

Σκέτη γλύκα! Συνταγή για τσουρέκι με φουντούκια και σοκολάτα από τη Μυρσίνη Λαμπράκη

3 Min Read
food

Απολαύστε μια δροσερή και νηστίσιμη σαλάτα με ρόκα και ξηρούς καρπούς για την Καθαρά Δευτέρα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?