Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις;

Σάββατο, 2. Απριλίου 2016 - 10:00
Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις; - Κεντρική Εικόνα

Έρευνα που έγινε για την  ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους  VictoriaMilan αποκάλυψε το ποιος είναι τελικό ο τέλειος εραστής.

Η έρευνα αφορούσε 10.000 μέλη από 22 χώρες που απάντησαν για τα σωματικά και τα πνευματικά προσόντα που ψάχνουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωμένη ή τον εραστή τους αντίστοιχα.

Πάνω από το 25% των γυναικών είπαν πως θέλουν ο εραστής τους να έχει μούσι ή μουστάκι, κάτι που μάλλον έχει να κάνει με το πρότυπο του χίπστερ.

Άλλη ερώτηση αποκάλυψε ότι οι άνδρες από την Βραζιλία θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές της Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα  62% των γυναικών  δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπικότητα από ότι στην εξωτερική εμφάνιση και ψάχνουν έναν άνδρα φιλικό, καλοντυμένο με βαθύ  και έντονο βλέμμα.

Όσον αφορά στους άνδρες, το 67% βλέπουν κυρίως την εμφάνιση της γυναίκας και όχι τα άλλα τους προσόντα. Η ιδανική ερωμένη έχει μακριά μαλλιά ενώ όσον αφορά το σώμα της οι γνώμες διίστανται. 40% των ανδρών τη θέλουν λεπτή και 39% με αισθησιακές καμπύλες.

Η πρόεδρος της εν λόγω ιστοσελίδα, Βικτόρια Μίλαν, εξηγεί πως αυτοί που ψάχνουν μία εξωσυζυγική  σχέση αναζητούν στοιχεία φαντασίωσης που δεν βρίσκουν στο σπίτι τους.

Έτσι, οι άνδρες φαντασιώνονται μία εκθαμβωτική γυναίκα με μακριά μαλλιά και οι γυναίκες ονειρεύονται έναν άνδρα κομψό με μούσι.

Διαβάστε περισσότερα:

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν μας λείπει το σεξ;  - Κεντρική Εικόνα
Τα υπέρ της ενεργής σεξουαλικής ζωής τα έχουμε διαβάσει ξανά και ξανά. Πλέον, είναι γνωστό πως το σεξ συμβάλλει στην απελευθέρωση ορμονών «της ευτυχίας», τη μείωση του άγχους, την...
Αυτά είναι τα σημάδια της απιστίας! Θα τα αναγνώριζες;  - Κεντρική Εικόνα
Η απιστία είναι θέμα που κάποια στιγμή εμφανίζεται στο προσκήνιο και απασχολεί τα περισσότερα ζευγάρια. Δεν το διαχειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλοι το καταλαβαίνουν και ...
Εφαρμογή προσφέρει στοματικό σεξ εξ αποστάσεως αν γλείψετε το κινητό σας! - Κεντρική Εικόνα
Ο σύντροφος σας είναι μακριά και οι στιγμές που περνάτε μαζί είναι περιορισμένος; Είστε εθισμένη στο σεξ αλλά δεν προλαβαίνετε; Είστε φρεσκο-ερωτευμένη και ο συντροφός σας λείπει...

Best of internet