Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις;

Σάββατο, 2. Απριλίου 2016 - 10:00
Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις; - Κεντρική Εικόνα

Έρευνα που έγινε για την  ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους  VictoriaMilan αποκάλυψε το ποιος είναι τελικό ο τέλειος εραστής.

Η έρευνα αφορούσε 10.000 μέλη από 22 χώρες που απάντησαν για τα σωματικά και τα πνευματικά προσόντα που ψάχνουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωμένη ή τον εραστή τους αντίστοιχα.

Πάνω από το 25% των γυναικών είπαν πως θέλουν ο εραστής τους να έχει μούσι ή μουστάκι, κάτι που μάλλον έχει να κάνει με το πρότυπο του χίπστερ.

Άλλη ερώτηση αποκάλυψε ότι οι άνδρες από την Βραζιλία θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές της Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα  62% των γυναικών  δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπικότητα από ότι στην εξωτερική εμφάνιση και ψάχνουν έναν άνδρα φιλικό, καλοντυμένο με βαθύ  και έντονο βλέμμα.

Όσον αφορά στους άνδρες, το 67% βλέπουν κυρίως την εμφάνιση της γυναίκας και όχι τα άλλα τους προσόντα. Η ιδανική ερωμένη έχει μακριά μαλλιά ενώ όσον αφορά το σώμα της οι γνώμες διίστανται. 40% των ανδρών τη θέλουν λεπτή και 39% με αισθησιακές καμπύλες.

Η πρόεδρος της εν λόγω ιστοσελίδα, Βικτόρια Μίλαν, εξηγεί πως αυτοί που ψάχνουν μία εξωσυζυγική  σχέση αναζητούν στοιχεία φαντασίωσης που δεν βρίσκουν στο σπίτι τους.

Έτσι, οι άνδρες φαντασιώνονται μία εκθαμβωτική γυναίκα με μακριά μαλλιά και οι γυναίκες ονειρεύονται έναν άνδρα κομψό με μούσι.

Διαβάστε περισσότερα:

Τι προκαλεί στο σώμα μας η έλλειψη σεξ; - Κεντρική Εικόνα
Γνωρίζατε ότι η μακροχρόνια αποχή από το σεξ μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό σας; Αν όχι, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε. Ποιες είναι οι αλλαγέςπου...
Sex toys: Τι θα σου έλεγαν αν… είχαν φωνή;  - Κεντρική Εικόνα
Το σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης. Μέρος της απόλαυσης, όμως, είναι και τα sex toys, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ευχαρίστηση σε εσένα και στο σύντροφο σου. Ωστόσο, όπως όλα τα...
Κι όμως οι δεξιοί ευχαριστιούνται το σεξ περισσότερο από τους αριστερούς - Κεντρική Εικόνα
Οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο… κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί. Όπως προκύπτει από την έρευνα της YouGOV, οι άνθρωποι που έχουν δεξιές πεποιθήσεις δηλώνουν ότι έχουν μία...

Best of internet