Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Παραδοχή Βίτσα: «Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι στη Μόρια»

Τετάρτη, 11. Ιανουαρίου 2017 - 18:44
Βίτσας: Δεν συμφέρει την Ελλάδα να εμπλακεί στην κρίση Τουρκίας-ΕΕ - Κεντρική Εικόνα

«Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι… Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ειδικά για τη Μόρια, να δικαιολογούμαστε», παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Mιλώντας στον Real FM για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες στη Μόρια της Λέσβου λόγω της κακοκαιρίας, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν είναι προετοιμασμένη για τέτοιο χιονιά, δυστυχώς» και πρόσθεσε: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Ούτε εγώ ούτε και ο Γιάννης (σ.σ Μουζάλας) θέλαμε να συμβεί αυτό το πράγμα».

«Στην Ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτό είναι το βασικό. Εκτός από λίγες σκηνές στο Βαγιοχώρι και τις εκατό θερμαινόμενες σκηνές στο Ελληνικό που είναι πρόβλημα, όπως είπε ο Γιάννης Μουζάλας», διευκρίνισε πάντως ο κ. Βίτσας. 

Σε ό,τι αφορά τη στάση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου που δεν δέχονται πρόσφυγες και μετανάστες στα ξενοδοχεία τους, ο υπουργός εξέφρασε τη δυσάρεστη έκπληξή του. «Τρελαίνεσαι όταν ακούς αυτά τα πράγματα. Ας τους κρίνει ο Μυτιληνιός λαός. Θα πάει μετά αυτός που πήρε την απόφαση στην εκκλησία;», διερωτήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα:

Πεζόδρομοι από το Σάββατο στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα
Να μετατραπεί το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας «σε ένα τρίγωνο - πρότυπο», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επιδιώκει ο δήμος με τις παρεμβάσεις του,...
Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Κεντρική Εικόνα
Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη. Οι τυχεροί αριθμοί: 14, 23, 25, 27, 34 Τζόκερ: 20
«Ξεπαγώνει» το Erasmus+ Youth για την Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα
Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει και πάλι η υπογραφή συμβάσεων και χρηματοδότησης προγραμμάτων Erasmus+ για τη νέα γενιά, που είχε «παγώσει» για την Ελλάδα από το 2014, έδωσε η...

Best of internet