Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Βιντεοσκόπησε την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της και την διασύρει στο διαδίκτυο [βίντεο]

Δευτέρα, 4. Ιανουαρίου 2016 - 17:57
Βιντεοσκόπησε την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της και την διασύρει στο διαδίκτυο [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Ψυλλιάστηκε πως κάτι συμβαίνει και αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει την γυναίκα του την στιγμή που ερωτοτροπούσε με τον επί χρόνια εραστή της.

Ο απατημένος σύζυγος άνοιξε την κάμερα του κινητού του, μπήκε στο σπίτι ενώ βιντεοσκοπούσε και άναψε τα φώτα. Μπροστά του αντίκρισε την γυναίκα του και τον εραστή της να κάνουν σεξ στον καναπέ.

«Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με τη σύζυγό μου; Αυτή είναι η σύζυγός μου. Αυτή είναι η σύζυγός μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δε θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Θα σβήσω την κάμερα. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα. Τέλειωσα μαζί σου. Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δε θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία καλή ημέρα», ακούγεται να λέει ο σύζυγος, αφού πέταξε το κλειδί του διαμερίσματος στον πάγκο της κουζίνας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα World Star Hip Hop και στο μήνυμα που το συνοδεύει ο άνδρας γράφει: «Η σύντομα πρώην σύζυγός μου (Τζανέλ) με απατά με τον εραστή της εδώ και πολλά χρόνια (Τζέισον). Ελπίζω το βίντεο να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν λάμψει η αλήθεια. Με έχει κουράσει και με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι σιωπώ, τη στιγμή που η οικογένεια της πιστεύει πως είμαι ηλίθιος και ανίκανος πατέρας».

Διαβάστε ακόμα: Κύπρος: Βουλευτής φωτογράφησε κάτω από τη φούστα βουλευτίνας

Διαβάστε περισσότερα:

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης! - Κεντρική Εικόνα
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος...
DIAGEO Hellas και ΑΒ Βασιλόπουλος απολαμβάνουν υπεύθυνα και στις γιορτές! - Κεντρική Εικόνα
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, DIAGEO & AB Βασιλόπουλος επικοινωνούμε με τους καταναλωτές για να τους ενημερώσουμε ότι τα αλκοολούχα ποτά  εμπλουτίζουν τις...

Best of internet