Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες - Ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Τρίτη, 5. Ιανουαρίου 2016 - 12:48
Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες - Ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - Κεντρική Εικόνα

Ανακοινώθηκαν για ακόμη μία χρονιά οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικής αρτιότητας και προηγμένων αεροσκαφών.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην κορυφή βρίσκεται ο αυστραλιανός αερομεταφορέας Qantas. Σύμφωνα με το AirlineRatings.com η εταιρεία κατέχει το ρεκόρ με μηδενικές απώλειες ανθρώπινων ζωών και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα συστήματα ασφαλείας.

Παρά τις αρκετά σημαντικές καταστροφές που σημάδεψαν τις αερομεταφορές το 2015, το σύνολο των 16 μεγάλων ατυχημάτων με 560 θανάτους ήταν κάτω από το μέσο όρο των 10 ετών, που έχει 31 ατυχήματα και 714 θανάτους. Επιπλέον είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το 2014, με 21 σοβαρά ατυχήματα με 986 νεκρούς.

Οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες σε αλφαβητική σειρά (με την Qantas πρώτη)

Ο ανεξάρτητος φορέας έδωσε στη δημοσιότητα μια επιπλέον λίστα με τις 10 ασφαλέστερες low cost αεροπορικές εταιρείες οι οποίες σε αλφαβητική σειρά είναι:

Aer Lingus

Flybe

HK Express

Jetblue

Jetstar Australia

Thomas Cook

TUI Fly

Virgin America

Volaris Westjet

Το σύστημα διαβάθμισης των λιστών της AirlineRatings.com λαμβάνει υπόψη τους ελέγχους από διοικητικά όργανα των αερομεταφορών, τα αρχεία θνησιμότητας των αεροπορικών εταιρειών και τα αρχεία περιστατικών καθώς και μια σειρά άλλων παραγόντων όπως η επιχειρηματική αριστεία.

Διαβάστε περισσότερα:

Το savoir faire της πόκας - Κεντρική Εικόνα
Δεν φάγαμε τα νιάτα μας ακουμπώντας το χαρτζιλίκι μας σε φιλικά τραπέζια για να έρθει μία μέρα που ο κόσμος θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Texas Hold ‘em, επειδή απλώς...
Μελομακάρονα VS κουραμπιέδες: Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό έχει τις λιγότερες θερμίδες;  - Κεντρική Εικόνα
Η ώρα των χριστουγεννιάτικων γλυκών έφτασε και οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν μπει για τα καλά στην κουζίνα ετοιμάζοντας τις αγαπημένες λιχουδιές των Χριστουγέννων που δεν είναι...

Best of internet