Ζώδια: Τα 4 ζώδια που είναι Φίλοι σου….αλλά δεν μπορείς να τα Εμπιστευτείς γι’αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ!

Δεν είναι εύκολο να κάνεις παρέα με ένα από τα παρακάτω ζώδια. Δεν σου λέμε να τους κόψεις και την καλημέρα. Απλά, σου εφιστούμε την προσοχή!ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι φιλόδοξος. Έχει μεγάλα όνειρα και στοχεύει πάντα στην κορυφή. Θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και μπορεί να γίνει αδίστακτος και άδικος. Δεν θα διστάσει να θυσιάσει την όποια φιλία του προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει και πετύχει τον στόχο του.ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος έχει…..

πολλαπλές «προσωπικότητες» και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικός/η απέναντί του. Ναι, μπορείς να τον εμπιστευτείς, αλλά μέχρι ενός σημείου και να ξέρεις ότι είναι λίγο «διχασμένη προσωπικότητα» και αλλάζει γνώμη κάθε… λεπτό. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίζεις με καχυποψία και να προσέχεις τι του εκμυστηρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι κρυψίνους. Είχε, έχει και πάντα θα έχει «κρυφή ατζέντα». Δεν θα τον διαβάσεις ποτέ και δεν θα ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται ή τι σκοπεύει να κάνει. Πάντα έχει ένα άλλο κίνητρο στο μυαλό του από αυτό που θα σε αφήσει να «δεις». Δεν θα ξέρεις ποτέ πώς νιώθει και γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν μπορείς ποτέ να εμπιστευτείς έναν Ιχθύ. Πάντα θα ψάχνει τρόπο να σε ξεγελάσει και να σου ωραιοποιήσει μια κατάσταση. Θα θέλει να σε «φέρει στα νερά του» και να σε «βελτιώσει» σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα ως έχει και θα προσπαθεί να σε κάνει και εσένα να δεις τα πράγματα από την δική του οπτική. Κοινώς; Μια κινούμενη παραπληροφόρηση είναι….

ΠΗΓΗ

Power of Love: Η Ρεγγίνα Γκαινά δηλώνει Ερωτευμένη!Τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου

ανεκδοτο παγωτο

Ανέκδοτο: Η Μικρη ΑΝΝΟΥΛΑ η Ξανθια μανα κ το ΠΑΓΩΤΟ ΚΕΡΑΣΙ. Τρελό γέλιο