in

ΖΩΑΡΑ: Τοµ Άντερσον – Πόσα έβγαλε και τι κάνει σήμερα ο ιδιοκτήτης του MySpace; Ήταν το πρώτο social media πριν το facebook

Ήταν το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με το Hi5 και γαλούχησε μια γενιά. Ώσπου εμφανίστηκε το Facebook και εκεί είχε αρχίσει η αρχή του τέλους του. Το MySpace έκανε μια ωραία συντροφιά στα πιτσιρίκια, όμως ο Tom Anderson και ο Chris DeWolfe, οι δύο ιδρυτές του, αποφάσισαν ότι είχε έρθει η στιγμή να κεφαλαιοποιήσουν την ιδέα τους.

Έτσι γίνεται άλλωστε όταν εμφανίζεται ένας μεγαλύτερος κολοσσός που θέλει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό.

Ο Murdoch έδωσε χοντρό παραδάκι στους δύο (580 εκατομμύρια δολάρια) και η μοιρασιά έφερε στον καθένα τα μισά, ήτοι 290. Με 290 εκατομμύρια στην κατοχή του, ο Tom Anderson έκανε αυτό που θα έκανε κάθε άνθρωπος στη θέση του. Παράτησε τα πάντα και αποφάσισε να πάει σε όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο.

Διαφήμιση

Εδώ και καμαι 15ετία που ταξιδεύει έχει αναπτύξει το πάθος του για την φωτογραφία και δείχνει στους ακόλουθους του σε Twitter και Instagram τα τοπία που βρίσκεται χρωματισμένα με την δική του οπτική και αίσθηση.

Έχει βρεθεί σε μια τεράστια σπηλιά από πάγο στην Ισλανδία, σε ερήμους, σε απόμερα ξέφωτα, σε οτιδήποτε συναρπαστικό μπορείς να φανταστείς. Η βάση του είναι σε Λος Άντζελες, Λας Βέγκας και Χαβάη και μαζί με την φωτογραφική του μηχανή αιχμαλωτίζει ότι τον συναρπάζει.

Κάτι μας λέει ότι ως το τέλος της ζωής του θα κάνει ταξίδια και προσπαθούμε να στίψουμε το μυαλό μας μπας και βρούμε καμιά εφαρμογή που να αξίζει εκατομμύρια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΤΟΥΜΠΑΝΟ: H Σκάρλετ Τζοχάνσον με 2 τίτλους αποδεικνύει πως το σέξι δεν χωρά στο XS size

αλεσαντρα αμπροσιο

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Αποκάλυψε τι τρώει και διατηρεί αυτή την κορμάρα παρά τις γέννες