in , , , ,

Brooke Shields: Εμφανίζεται τόπλες για μια διαφημιστική καμπάνια. Φωτογραφια

Όταν πρόκειται για την Brooke Shields, ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν γερνάει καθόλου. Το 56χρονο μοντέλο το απέδειξε, πρωταγωνιστώντας στην νέα καμπάνια της Jordache, «You’ve Got The Look» για την άνοιξη του 2022, με μια σειρά από σέξι τζιν.

Σε μια φωτογραφία, η Μπρουκ ήταν τελείως τόπλες, φορώντας μόνο ένα ψηλόμεσο, σκούρο τζιν παντελόνι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από πίσω, δείχνοντας τη γυμνή πλάτη της Μπρουκ. Κοιτάζει πάνω από τον ώμο της προς το φακό, καθώς τα καστανά μαλλιά της κάνουν χαλαρούς κυματισμούς.

Διαφήμιση

Μια άλλη πανέμορφη φωτογραφία από την καμπάνια παρουσιάζει την Μπρουκ ξαπλωμένη, φορώντας ψηλόμεσο τζιν με ένα στενό, μακρυμάνικο μαύρο τοπ και ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια.

Σε μια φωτογραφία η Μπρουκ κάθεται κάτω, φορώντας ένα στενό, ψηλόμεσο μαύρο τζιν με ένα ασορτί πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι δεμένο με κόμπο και ξεκούμπωτο στη λαιμόκοψη, αναδεικνύοντας το μπούστο της.

Η Liz Berlinger, Πρόεδρος της Jordache, σχολίασε την εμφάνιση της Brooke ως το αστέρι της καμπάνιας τους: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Brooke Shields». Συνέχισε αναφέροντας ότι:  «Όπως η Jordache, είναι εμβληματική στη μόδα. Την παρακολουθήσαμε να μεγαλώνει από νεαρή κοπέλα σε μια απίστευτη γυναίκα, μητέρα και επιχειρηματία – σε όλο αυτό παρέμεινε αυθεντική και έμπνευση για τις γυναίκες παντού».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μπάμπης Στόκας: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Δανάη Μπάρκα: Με χρωματιστό oversized πουλόβερ, για κάθε σας έξοδο