in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με κομψό ανοιξιάτικο look, μας εύχεται «Καλό μήνα»

1η Μαρτίου χθες και η όμορφη παρουσιάστρια βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας

Την άνοιξη καλωσορίσαμε χθες, με πολλούς από εμάς να ανυπομονούμε να ανέβει η θερμοκρασία και να αρχίσουμε τα μπάνια.

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβγαλε από την ντουλάπα της τα ανοιξιάτικα σύνολά της, ντύθηκε ωραία και βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας.

Διαφήμιση

Για την πρώτη μέρα του Μάρτη, επέλεξε ένα τζιν σε ίσια γραμμή, το οποίο κολάκευε τους γλουτούς της, και ένα κίτρινο, υπέροχο πουκάμισο. Έκανε το outfit της ακόμη πιο σικ με ένα ζευγάρι μοβ γόβες με λεπτό τακούνι. Να ξέρετε, ο συνδυασμός κίτρινο-μοβ είναι ασφαλής, δίνει μοντέρνο χαρακτήρα και pop ύφος.

Τα ξανθά μαλλιά της παρουσιάστριας είναι πιασμένα σε μία τέλεια, ψηλή αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους.

Στα στενά της Ακρόπολης περιπλανήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως φανερώνουν οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες (Τρίτη 1/3) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και σίγουρα μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό ανοιξιάτικο σύνολό της και το νάζι της. Στη λεζάντα του post της γράφει: « Καλό μήνα να έχουμε 🌼🌈».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ο Masterchef Γιάννης Αποστολάκης μας σερβίρει στο KoolNews.gr αχνιστά μύδια

Πάλι φακές ρε μάνα; Φακοσαλάτα με φέτα και ελαιόλαδο και τα μυαλά στα κάγκελα