in

Philippine Leroy-Beaulieu: Το παριζιάνικο μυστικό ομορφιάς για όλες τις γυναίκες

Η ηθοποιός, πιο γνωστή ως Sylvie στο Emily in Paris, μοιράζεται τα μυστικά της.

Ως Sylvie Grateau, επικεφαλής της εταιρείας μάρκετινγκ Savoir στη σειρά του Netflix «Η Έμιλι στο Παρίσι», είναι η επιτομή μιας επιτυχημένης Γαλλίδας. Είναι μια γυναίκα μοντέρνα, με αυτοπεποίθηση και τολμηρή. Στην πραγματική ζωή, η Leroy-Beaulieu είναι ό,τι είναι η Sylvie, μείον την ψυχρή συμπεριφορά της.

Η γεννημένη στο Παρίσι ηθοποιός, 58 ετών, μεγάλωσε στη Ρώμη («Εκεί είναι ακόμα η καρδιά μου», λέει), αλλά είναι βασικό μέρος του γαλλικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης εδώ και χρόνια. Και χάρη στην παγκόσμια απήχηση της Έμιλι στο Παρίσι, νέοι θαυμαστές την ανακαλύπτουν για πρώτη φορά.

Στη δεύτερη σεζόν, το θέμα της γήρανσης —και ο φόβος γι’ αυτήν— τίθεται συχνά. Αλλά ίσως το πιο αναζωογονητικό είναι ότι δεν είναι μόνο από τη γυναικεία οπτική. Όταν ο Pierre Cadault, ο υψηλού προφίλ σχεδιαστής μόδας που υποδύεται ο Jean-Christophe Bouvet, παλεύει με την ηλικία του, η Sylvie είναι αυτή που παρέχει πραγματικά στον εκκεντρικό σχεδιαστή τη σοφία που χρειάζεται να ακούσει.

Διαφήμιση

Η απάντηση της Leroy-Beaulieu για την ρουτίνα περιποίησής της μας εκπλήσσει. «Όσο περισσότερα βάζω στο δέρμα μου, τόσο περισσότερο αισθάνομαι ότι δεν αναπνέει, οπότε κρατώ τη ρουτίνα πολύ απλή», λέει. «Έχει επίσης σημασία αυτό που βάζεις μέσα στο σώμα σου, κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουν».

ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η Leroy-Beaulieu κάνει περιστασιακά διαλείπουσα νηστεία και έχει υιοθετήσει μια ρουτίνα κάθε Σεπτέμβριο. «Κάνω αυτό που κάνουν πολλοί στην Ευρώπη, από τους Ρωμαίους ή ακόμα και από τους Έλληνες, που είναι να τρώω μόνο πράσινα και κόκκινα σταφύλια με σπόρους. Το έκανα στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν γιατί ήταν Σεπτέμβριος και τα σταφύλια ήταν στην εποχή τους. Δεν χάνω πραγματικά πολύ βάρος — αλλά αυτό που συμβαίνει με το δέρμα μου και τα μάτια μου και όλα τα όργανα και τα μαλλιά μου και τα πάντα είναι απίστευτο. Στην πραγματικότητα, παίρνω τόση ενέργεια μετά από τέσσερις ή πέντε ημέρες. Αυτό λοιπόν κάνω κάθε χρόνο. Είναι ένα από τα μυστικά μου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απίστευτη κίνηση από όλο τον κόσμο. Νοικιάζουν σπίτια μέσω Airbnb και στηρίζουν τους Ουκρανούς

Γυναίκες επαγγελματίες στον κλάδο των ελαστικών