in

Βίκυ Κουλιανού: Δεν κρατιέται για το καλοκαίρι και το φωνάζει, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι

Αν και ο καιρός είναι ακόμα χειμωνιάτικος, εμείς ονειρευόμαστε ξεκούραση στην παραλία, κάτω από τον λαμπερό ήλιο

Ανυπομονεί η Βίκυ Κουλιανού να ανέβει η θερμοκρασία, να απολαύσει ηλιοθεραπεία και μπανάκια στη θάλασσα και εμείς την καταλαβαίνουμε.

Πριν λίγο, το παντοτινό top model, το οποίο σημάδεψε την δεκαετία του 1990, δημοσίευσε στα InstaStories του μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, η οποία πιθανότατα τραβήχτηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βλέπουμε την 55χρονη καλλονή να βρίσκεται ξαπλωμένη σε μία αμμώδη παραλία, ενώ ο ήλιος μαυρίζει το εντυπωσιακό κορμί της. Φορά το μπικίνι της και έχει καλύψει το στήθος και την κοιλιά της με ένα ασπρόμαυρο, αέρινο παρεό. Θέλοντας να νιώσει απελευθερωμένη, έχει βγάλει τα γυαλιά ηλίου της. Αναμφίβολα, τα ατελείωτα πόδια της μαγνητίζουν τα βλέμματα, με την ίδια να ξεχειλίζει θηλυκότητα.

Διαφήμιση

«Νeed Summer» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το post της η Βίκυ Κουλιανού και οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε όπως ακριβώς κι εκείνη.

Δύο μήνες έμειναν, αγαπημένοι μου, για να φορέσουμε το μαγιό μας και να πάρουμε σβάρνα τις λατρεμένες μας παραλίες, αμμώδεις ή βοτσαλωτές, με δένδρα ή χωρίς, με κόσμο και μουσική ή ήσυχες με τους ήχους της φύσης… ανάλογα τα γούστα!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης

Τόνια Σωτηροπούλου: Επιλέγει το πιο ρομαντικό print της Άνοιξης