in

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα δημιουργήσουμε το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit με μπότες over the knee

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η δημοφιλής παρουσιάστρια

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου και το απόγευμα της Δευτέρας 14/3 τράβηξε, για ακόμα μία φορά, την προσοχή των περισσότερων από 847.800 followers της, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα υπέροχο ανοιξιάτικο outfit.

Διαφήμιση

To ψηλόμεσο σορτς αγκαλιάζει τη λεπτή μέση της και αφήνει σε κοινή θεά τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το ασορτί oversized blazer της χαρίζει αρχοντιά και φινέτσα. Να ξέρετε, το συγκεκριμένο σορτς ενδείκνυται τόσο για τις 25άρες όσο και για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, καθώς δεν είναι πολύ κοντό και πέφτει ανάλαφρα στους μηρούς. Έτσι, κολακεύει περισσότερο τα πόδια και παράλληλα σας βοηθά να αποφύγετε τον ιδρώτα, σε αντίθεση με τα εφαρμοστά σορτς που κολλούν πάνω στο δέρμα. Όσον αφορά

Η 36χρονη παρουσιάστρια του ALPHA έχει αποθεώσει το ντύσιμό της, επιλέγοντας ψηλοτάκουνες, over the knee μπότες. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να συνδυάσετε τις πάνω από το γόνατο μπότες σας με ένα ψηλόμεσο, κομψό σορτς. Έτσι, όχι μόνο θα είστε στιλάτες, αλλά θα προφυλαχτείτε και από την ψύχρα. Επίσης, αν αγαπάτε το ροκ ντύσιμο, μην διστάσετε να βάλετε και το μαύρο, διχτυωτό καλσόν σας. Να είστε σίγουρες πως θα κάνετε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει συνδυάσει το γκρι σύνολο σορτς-κοστούμι με ένα λευκό top, δημιουργώντας ένα ανοιξιάτικο σύνολο σε ουδέτερα χρώματα, τα οποία φοριούνται τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Επιπλέον στιλ της δίνουν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και θηλυκότητα το κραγιόν και το βερνίκι νυχιών στο χρώμα του πάθους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νύχια: Οι κορυφαίες τάσεις μανικιούρ για την Άνοιξη 2022

Φαίη Σκορδά: Σέξι και σικάτη, με μίνι φούστα