in

Νύχια: 7 τάσεις που μπορείτε να κάνετε στο επόμενο μανικιούρ σας

Όλες το έχουμε πάθει στο παρελθόν: Μόλις βρεθούμε αντιμέτωπες με τους ατελείωτους καταλόγους πιθανών χρωμάτων και σχεδίων, παγώνουμε εντελώς και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Οπότε, η λύση είναι να κρατήσετε αυτά τα 7 μανικιούρ για έμπνευση, όταν κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας, για να κάνετε κάτι που πραγματικά θα λατρέψετε.

Matcha Pastel

Αν σας αρέσουν τα pastel χρώματα αλλά έχετε βαρεθεί το κλασικό ροζ και γαλάζιο, καιρός να δοκιμάσετε αυτή την απόχρωση του πράσινου. Το matcha green είναι τώρα στη μόδα.

Διαφήμιση

Ουράνιο τόξο

Αν ακόμα έχετε ένα μικρό κορίτσι μέσα σας και σας αρέσουν τα χρώματα, αυτό το trend προσφέρει μια παιχνιδιάρικη λύση. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα ή διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου.

Συννεφιασμένοι Ουρανοί

Όλες μας αγαπάμε τα χρώματα και τα σχέδια του ουρανού και τώρα μπορούμε να τα δοκιμάσουμε στα νύχια μας. Αντί του κλασικού μπλε, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις της δύσης του ηλίου.

Slime Green Swirl

Εμπνευσμένο ίσως από την Nickelodeon και την απόχρωση της χλαπάτσας που έριχνε σε όλους τους σταρ της, η τάση θέλει να δημιουργήσετε καμπυλωτές γραμμές και σχέδια, στην απόχρωση του slime green.

Y2K στολίδια

H τάση του Y2K είναι στη μόδα από πέρσι. Προτιμήστε μια ουδέτερη απόχρωση, όπως μπεζ ή ροζ, και διακοσμήστε με στολίδια και αυτοκόλλητα σε στιλ y2k.

Χρωματιστό γαλλικό

Αντί να κάνετε για ακόμη μια φορά το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, δώστε λίγο χρώμα, με αυτή την όμορφη πρόταση.

Μεταλλική σταγόνα

Άλλη μια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ. Εδώ μπορείτε να στολίσετε την άκρη του νυχιού σας με μεταλλικό χρώμα, σαν μια σταγόνα που στάζει προς τα κάτω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kaia Gerber: Η κόρη της Σίντυ Κρόφορντ γυμνή. Φωτογραφία και το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο

Viral Φωτογραφία: Πώς είναι σήμερα η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα; Η τενίστρια είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς