in ,

Μαριέττα Χρουσαλά: Λάμπει με φορέματα υψηλής ραπτικής στο Παλμ Σπρινγκς

Σε φλούο αποχρώσεις

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, είναι σε διακοπές στην Αμερική, στο Παλμ Σπρινγκς και ζει τις πιο απίστευτες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Χρουσαλά είναι μεγάλη fashionista, καθώς ποντάρει μόνο σε μοναδικά κομμάτια, φορέματα υψηλής ραπτικής που έχουν ταυτότητα και φινέτσα. Ρούχα που κολακεύουν πραγματικά τη σιλουέτα της.

Για τις διακοπές της, αποφάσισε να πάρει μαζί της δημιουργίες της Celia Kritharioti Haute Couture. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη η Χρουσαλά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ξενοδοχείο όπου διαμένει. Η κομψή μαμά περπατά στους δρόμους της Villa Zenyara με ένα φλούο φούξια φόρεμα, σε μάξι γραμμή.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, το ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχέδιο της τουαλέτας, δηλαδή το μακρυμάνικο τοπ με το δέσιμο μπροστά και η μακριά φούστα με το σέξι άνοιγμα στους γοφούς, δίνουν μια κομψή σέξι νότα στο look της. Είναι το τέλειο σύνολο για το πιο stylish περίπατο σε αυτή την πόλη.

Σε μια άλλη της φωτογραφία, η μαμά των τριών, φόρεσε άλλη μια τουαλέτα της γνωστής σχεδιάστριας στο ίδιο χρώμα. Η μάξι αυτή τουαλέτα είναι αμάνικη, με δύο λεπτές γραμμές στα πλαϊνά, σε μπεζ και πορτοκαλί χρώμα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η Σίλια έχει το μοναδικό ταλέντο να σχεδιάζει ρούχα που αναδεικνύουν και αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. “Προβάλλουν τα δυνατά σημεία κάθε σιλουέτας και καμουφλάρουν τις όποιες ατέλειες”, τονίζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Ψάχνει απεγνωσμένα προϊόν ντεμακιγιάζ – Δείτε βίντεο

Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκεύασμα αδυνατίσματος που διαφημίζεται στα social media – Δείτε βίντεο