in , ,

Madeleine Petsch: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής

H star του Riverdale μας μάγεψε, για άλλη μια φορά.

Η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στο Riverdale, συμμετείχε σε τρία διαφορετικά σόου ραπτικής και ντύθηκε ξεχωριστά για το καθένα, κάνοντας μια μικρή πασαρέλα από μόνη της.

Η Petsch πρώτα εμφανίστηκε στο σόου του Dior τη Δευτέρα. Για την περίσταση, επέλεξε ένα πράσινο νέον κοστούμι, με cropped τζάκετ, και μίνι φούστα από την κολεξιόν της άνοιξης του 2022. Το φωτεινό κοστούμι είχε μοτίβο τίγρης πάνω από λευκό chevron, επιτρέποντας στην ηθοποιό να ξεχωρίζει ανάμεσα στους άλλους θαμώνες του σόου. Η Petsch ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα clutch Dior και σκούρα κόκκινα δερμάτινα τακούνια, που ταίριαζαν σχεδόν τέλεια με το χρώμα των μαλλιών της.

Διαφήμιση

Δύο μέρες αργότερα, η Petsch πήγε στο σόου της Elie Saab, όπου κράτησε την πολύχρωμη διάθεση, αλλά ανέβασε λίγο το δράμα. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός φόρεσε ένα φλοράλ πουκάμισο και ασορτί μακριά ογκώδη φούστα, με ψηλό σκίσιμο, από τη συλλογή resort της μάρκας για το 2022. Τα συνδύασε με μπότες μέχρι τους μηρούς και μαύρα σατέν γάντια.

Η Petsch ολοκλήρωσε το Σαββατοκύριακο στο σόου της Fendi, όπου άλλαξε τα πράγματα, αφήνοντας τα πολύχρωμα ρούχα για μια πιο ουδέτερη εμφάνιση. Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα, με ζιβάγκο και αφηρημένο σχέδιο, από την άνοιξη 2022 του Fendi. Το ταίριαξε με καφέ δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο. Άφησε τα κόκκινα μαλλιά της κάτω και πρόσθεσε ένα μικροσκοπικό τσαντάκι για να δέσε το look.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο μικρός Γιαννάκης, η αυλή και ο ΤΑΦΟΣ. Τρελό γέλιο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Κάποιες φορές είμαι ξινή»