in

Βάσω Βιλέγκας: Ντυμένη με αέρινο, maxi φόρεμα, μοιάζει με νεράιδα. Το μοντέλο του GNTM της καρδιάς μας

Αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ αποπνέει το μοντέλο

Με την εξωτική ομορφιά της, η Βάσω Βιλέγκας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή στο «Greece’s Next Top Model», σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες της. Σε κάποιες εμφανίζεται με σέξι εσώρουχα και σε άλλες με κομψά outfits. Kαι το πρωί της Παρασκευής 4/3, είπε την πιο γλυκιά καλημέρα στους περισσότερους από 59.900 followers της, όταν ανάρτησε τρία στιγμιότυπα, στα οποία φοράει ένα μακρύ, πράσινο φόρεμα με έναν ώμο και είναι σαν νεράιδα!

Διαφήμιση

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, βρίσκεται στο μπαλκόνι ενός συντηρημένου και αναβαθμισμένου παλιού κτιρίου του κέντρου της Αθήνας. Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, ποζάρει όρθια στον φωτογραφικό φακό και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό. Σίγουρα δεν θα πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της γειτονιάς.

Λάμψη της χαρίζουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια-κρίκοι με τα πολύχρωμα στρας, ενώ επιπλέον στιλ της προσδίδει η μαύρη, στολισμένη με κεντητά λουλούδια, κορδέλα στα μαλλιά της. Παράλληλα, το eyeliner κάνει το βλέμμα της προκλητικό, το nude κραγιόν δίνει όγκο στα χείλη της και τα υγιή μαλλιά της πέφτουν παιχνιδιάρικα στους ώμους της.

Το αέρινο φόρεμα υψηλής ραπτικής πέφτει ανάλαφρα στο καλλίγραμμο κορμί της, απογειώνοντας τη θηλυκότητά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Καρβέλα: Φόρεσε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο

Sara Sampaio: Η ρουτίνα ομορφιάς του αγγέλου της Victoria’s Secret