in ,

Ναταλία Γερμανού: Αποθεώνει το σύνολό της με λευκά μποτάκια

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Η Ναταλία Γερμανού έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά μας, καθώς είναι ακομπλεξάριστη και δεν μασά τα λόγια της. Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια κάθε Σαββατοκύριακου μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται!», η οποία προβάλλεται στον ALPHA.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, η 56χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αγαπά το ροκ ντύσιμο, αλλά ποτέ δεν υστερεί σε κομψότητα.

Την Τετάρτη 16/2, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της, όπου φορά ένα μαύρο σύνολο και άσπρα μποτάκια.

Διαφήμιση

Η μπλούζα της εταιρείας MΑΝGO κολακεύει το στήθος της, ενώ η μίνι, απλή φούστα ZARA αφήνει σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Το βλέμμα μαγνητίζουν τα λευκά μποτάκια ΜΙGATO, τα οποία δημιουργούν χρωματική αντίθεση και καθιστούν αμέσως το outfit μοντέρνο. Παράλληλα, θηλυκότητα της χαρίζει το λεπτό, μαύρο καλσόν και λάμψη τα κολιέ prettywoman.gr. Όμορφο είναι και το hair styling της, με τα μαλλιά της να πέφτουν κάτω από τους ώμους της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Το ασπρόμαυρο σύνολο αποτελεί πάντα μία safe επιλογή και είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές ώρες όσο και για μία βραδινή έξοδο. Σε περίπου δέκα ημέρες θα καλωσορίσουμε την άνοιξη. Σας συμβουλεύω, λοιπόν, να «σπάσετε» το μαύρο outfit σας με άσπρα μποτάκια ή άσπρες γόβες. Να είστε σίγουρες πως θα κάνετε τη διαφορά!

Ναταλία Γερμανού, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είχε την πιο απίστευτη συνάντηση στην Νέα Υόρκη

Cindy Crawford: Φοράει μόνο μια ρόμπα και στέλνει φιλιά προς την κάμερα