in

ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Η Μισέλ Λιούιν κάνει κάθε μαγιό να «χάνεται» στα γυμνασμένα της οπίσθια – Φωτογραφία


Όταν κάτι το βλέπεις για πρώτη φορά ή είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, από προϊστορική συνήθεια και μόνο, τείνεις να του αποδίδεις μια μαγική ή θεϊκή ιδιότητα. Οπότε όταν βλέπετε να χαρακτηρίζουν συγκεκριμένα oπίσθια μαγικά δεν είναι γιατί κάποιοι αρέσκονται στις κλισεδιές, τα τετριμμένα και καταφεύγουν στην εύκολη λύση.

Τουλάχιστον όχι πάντα. Με τη Μισέλ Λιούιν υπάρχει σοβαρότατος λόγος να προσφύγουμε σε τέτοιες αβροφροσύνες.

Η Μισέλ για τους ελάχιστους που μπορεί να μην τη γνωρίζουν, είναι μια γυμνάστρια από το Μαϊάμι, που έχει δύο στοιχεία που την κάνουν αξιομνημόνευτη: τις φακίδες που καλύπτουν το πρόσωπο της και το τούμπανο κopμί της.

Διαφήμιση

Για την ακρίβεια το κopμί της θα ήταν άνετα το δεύτερο πιο γυμνασμένο που έχουμε δει σε γυναίκα, κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να θυμηθούμε αν υπάρχει καλύτερο.

Ιδίως στα oπίσθια της η Μισέλ είναι πολύ δυνατή. Και έχουν μια μαγική ιδιότητα. Ό,τι μαγιό και να φορέσει η Μισέλ καταφέρνουν να το εξαφανίσουν επί της ουσίας και να μην το αντιλαμβάνεται κανείς.

Βέβαια κι εκείνη επιλέγει διαρκώς μπραζίλιαν, οπότε ένας λόγος περισσότερος για τα οπίσθια της να καλπάσουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Σοφία Βεγκάρα; Η Ζιλιέτ Ρούις με το μαγιό της είναι ένας ακόμα λόγος να λατρέψεις την Κολομβία

Ποιο GNTM; Ποια Βυτινάρος ρε γατάκια; Η Ελληνίδα της Victoria’s Secret ακούει στο όνομα Ζωή Μαντζακάνη