in , ,

Kylie Jenner: Ένα παραμυθένιο baby shower

Η Kylie Jenner γιορτάζει μεγαλοπρεπώς τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Η Kylie Jenner πρόσφερε στους 301 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μια εσωτερική ματιά στο baby shower που έκανε, λίγο πριν τη γέννηση του μωρού της. Με λευκή διακόσμηση και γλυπτά καμηλοπάρδαλης, το πάρτι ήταν πολυτελώς σχεδιασμένο.

Η Kylie φόρεσε στο δείπνο ένα λευκό φόρεμα, δίνοντας μια σπάνια πλέον εικόνα στο στυλ της εγκυμοσύνης της. Δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς έγινε το baby shower, αλλά ήταν πιθανό κάπου τον περασμένο μήνα.

Διαφήμιση

Η Jenner κράτησε χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την τραγωδία του φεστιβάλ Astroworld, όπου εκατοντάδες τραυματίστηκαν και 10 σκοτώθηκαν. Ωστόσο, πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο αυτή την εβδομάδα, ξεπερνώντας τους 300 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Είναι πλέον το δεύτερο άτομο με τις περισσότερες ακολουθίες και η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε το όριο των 300 εκατομμυρίων ακολούθων.

Η Jenner αποκάλυψε επίσης ότι αυτή και ο Travis κρατούν το φύλο του μωρού μια έκπληξη ακόμα και για τον εαυτό τους. «Λοιπόν, πρέπει πρώτα να μάθουμε το φύλο (προτού διαλέξουμε όνομα) και αποφασίσαμε να περιμένουμε», είπε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Νικολάι της Δανίας: Από πρίγκιπας σε top model

Ανοίγουν τα στόματα: Γνωστές ανθυποβίζιτες της Θεσσαλονίκης στο πάρτι του ξενοδοχείου. Η έρευνα συνεχίζεται