in

Αναστασία Τσιλιμπίου: Φυσική και πανέμορφη, αποδεικνύει ότι «δεν χρειάζεται» το σέξι ντύσιμο

Δείτε φωτογραφίες

Πρωτογνωρίσαμε την Αναστασία Τσιλιμπίου το 2006 ως «Ελπίδα», μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ALPHA «Για την Καρδιά ενός Αγγέλου». Στη σειρά, μητέρα της ήταν η Ναταλία Δραγούμη και πατέρας της ο Γιώργος Νινιός. Η Αναστασία ήταν τότε μόλις 8 ετών, αλλά έπαιζε εξαιρετικά καλά τον ρόλο της.

Το 2009 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «40 Κύματα», ενώ το 2010 την είδαμε στον «Πόλεμο των Άστρων» και το «Νησί». Φέτος, πρωταγωνιστούσε στη σειρά μυστηρίου του MEGA «Κομμάντα και Δράκοι», η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου και -όπως λέγεται- δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Η ηθοποιός είναι πλέον 24 ετών και έχει αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο. Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 282.100 άτομα, με την ίδια να αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Η φυσική ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η απλότητά της, ένας συνδυασμός που την καθιστά ακαταμάχητη.

Διαφήμιση

Χθες, Πέμπτη 17/3, τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα μοντέρνο τζιν φόρεμα, με τα ξανθά, πλούσια μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στη μέση και την πλάτη της.

Με ελαφρύ μακιγιάζ -ίσως και καθόλου-, δείχνει το ωραίο της χαμόγελο και η επιδερμίδα του προσώπου της δείχνει καθαρή, φρέσκια και λαμπερή. Η μαύρη ζώνη κολακεύει τη λεπτή μέση της, με την ίδια να αποπνέει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.

«Θα μπορούσα να γράψω κάτι έξυπνο, αλλά έχω ήδη τραβήξει την προσοχή σας» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής πάνω από 7.110 likes.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου ξέρει ότι δεν χρειάζεται να προκαλέσει με το ντύσιμό της για να κάνει αισθητή την παρουσία της, παρόλο που θα μπορούσε, αφού διαθέτει άψογη σιλουέτα.

Μερικές ακόμη φωτογραφίες της 24χρονης ηθοποιού…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Zac Efron: Θαμπώνει τις γυναίκες με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με μάσκα περιποίησης προσώπου, εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη – Πώς αντέδρασε το ζευγάρι;