in

Θα σου βγάλει το λάδι: Η Cindy Prado βάζει το μαγιό της, βγάζει selfie και κάνει ότι υπόσχεται

Αυτό που Αμερικάνος πηγαίνει στην Κούβα για διακοπές και επιστρέφει με μία Κουβανή νύφη έχει συμβεί πάμπολλες φορές και το αποτέλεσμα αυτού του έρωτα και της μίξης των γονιδίων το βλέπουμε στις επόμενες γενιές!

Η Cindy Prado είναι μία τέτοια περίπτωση. Γέννημα θρέμμα του Μαϊάμι έχει καταγωγή και γονίδια τόσο από την Κούβα όσο και από στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Είναι καθαρά μοντέλο του Instagram και έχει καταφέρει να κερδίζει το ψωμί της μέσα από τα social media. Πλησιάζει τα τρία εκατομμύρια τον ακολουθούν και έχει δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που ασχολείται με θέματα φυσικής κατάστασης, διατροφής και ψυχικής υγείας!

Διαφήμιση

Προτείνει προγράμματα προπόνησης και γευμάτων και έχει στόχο να βοηθήσει τους ακόλουθους να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους.

Ο βασικός της στόχος της όπως δηλώνει είναι ο κόσμος να βρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Το καθαρό της βλέμμα και το υπέροχο σώμα της είναι σίγουρα όπλα που θα σε πείσουν ότι μπορείς να σου προσφέρει αυτά που υπόσχεται. Οι πιο κάτω φωτογραφίες με μαγιό το αποδεικνύουν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η «Φάρμα» επιστρέφει ξανά: Το νέο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα και ο παρουσιαστής-έκπληξη

Καρδούλες μόνο: Ούτε Ντούα Λίπα, ούτε Ρίτα Όρα. Η Tika Camaj είναι η Αλβανίδα που θες να κάνεις follow