in

Τον δίκασε: Η φωτογραφία του Πικέ με το αίσθημα του, την Κλάρα και η αντίδραση της Σακίρα

Σακίρα: Η αντίδραση της τραγουδίστριας στην φώτο του Πικέ

Διαφήμιση

Έχει γίνει τάση το τραγούδι-εκδίκηση της Σακίρα για τον χωρισμό της από τον Πικέ ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόσφατα ανέβασε μια κοινή φώτο με την καινούργια του σχέση.

Η απάντηση της Σακίρα στην πρώτη κοινή φωτογραφία του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ, με τη νέα του σύντροφο δεν άργησε και όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό έγινε με μουσική και χορευτική επένδυση.

Τον δίκασε: Η φωτογραφία του Πικέ με το αίσθημα του, την Κλάρα και η αντίδραση της Σακίρα

Η 45χρονη Κολομβιανή σταρ ανέβασε ένα βίντεο από ένα στούντιο χορού, στο οποίο φορούσε ένα μαύρο κορμάκι και χόρευε στη μουσική και τους στίχους του «BZRP Music Session #53», του τραγουδιού δηλαδή που έγραψε και ανέβασε στο Youtube μετά τον χωρισμό της.

Το τραγούδι θεωρήθηκε από πολλούς ο ύμνος το χωρισμού αφού περιέχει ευθείες βολές προς τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα αλλά και τη νέα του σχέση, την κατά δώδεκα χρόνια μικρότερή του (και 22 χρόνια μικρότερη της Σακίρα) Κλάρα Κία Μαρτί.

Η ανάρτηση της Σακίρα

«Las mujeres ya no lloran las mujeres bailan merengue!» ήταν η λεζάντα που πρόσθεσε η Κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια, το οποίο σημαίνει στα ισπανικά «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια. Οι γυναίκες χορεύουν μερένγκε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια

Νύχια: Εχεις αναρωτηθεί ποτέ; Αυτό είναι το νόημα του μικρού μισοφέγγαρου στη βάση των νυχιών σου