in , , ,

Hailey Bieber: Διαφημίζει τη νέα της σειρά με προϊόντα περιποίησης, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Η λάμψη στο πρόσωπό της τα εξηγεί όλα.

Πέρσι, το μοντέλο ανακοίνωσε την καινούργια της σειρά με προϊόντα ομορφιάς, η οποία θα έχει το μεσαίο της όνομα, Rhode. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Hailey ανέβασε φωτογραφίες, με ξεκάθαρα λαμπερό δέρμα, αστειεύοντας ότι έμοιαζε με γλασέ ντόνατ. Ταυτόχρονα, πόζαρε, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, με λεπτές λεπτομέρειες από βολάν.

Αποφάσισε να κρατήσει τις νέες της φωτογραφίες απλές, αποφεύγοντας κάθε αξεσουάρ, εκτός από τα κομψά σκουλαρίκια και το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων της, βάζοντας λίγη λάμψη στο προσκήνιο.

Διαφήμιση

“Λαμπερό δέρμα όλο το 2022. Πείτε το σε έναν φίλο”, έγραψε δίπλα στις φωτογραφίες, οι οποίες περιλάμβαναν μια φωτογραφία της με μάσκα προσώπου και ματιών, μοιάζοντας με ένα γλυκό πάντα.

Το TMZ ανέφερε ότι η Bieber υπέβαλε νομικά έγγραφα, για τα δικαιώματα του ονόματος Rhode, τον Φεβρουάριο του 2021. Αφορούσε εμπορικά είδη ομορφιάς και ευεξίας, προϊόντα μπάνιου και ντους, κρέμες ομορφιάς, προϊόντα ατομικού καθαρισμού, καλλυντικά, μακιγιάζ, αρώματα, περιποίηση μαλλιών και περιποίηση δέρματος. Σε μια συνέντευξή της ανέφερε ότι θα βγει στην αγορά μέσα στο 2022 και ανυπομονούμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα και το σέξι βλέμμα της που προκαλεί

Viral Video: ΦΕΡΕΤΡΟ γλιστράει πάνω στο χιόνι. Είδαν και έπαθαν με το σκαρπίνι