in , ,

Zendaya και Tom Holland: Αγόρασαν σπίτι αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λονδίνο

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι μαζί, κοντά στο σημείο όπου μεγάλωσε ο Χόλαντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Ενώ ο Βρετανός ηθοποιός γεννήθηκε στο Kingston, η νέα ιδιοκτησία του ζευγαριού βρίσκεται στο Richmond, μια αριστοκρατική γειτονιά όπου οι διάσημοι Mick Jagger και Angelina Jolie έχουν επίσης ακίνητα, σύμφωνα με τη Mirror.

Το σπίτι φέρεται να τους κόστισε το εντυπωσιακό ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαφήμιση

Ο Τομ έχει ξεκαθαρίσει στους ανακαινιστές ότι θέλει ασφάλεια υψηλής τεχνολογίας σε όλες τις εγκαταστάσεις, ξεκινώντας με μια χαλύβδινη πύλη ασφαλείας 8 μέτρων. Ήταν επίσης πολύ συγκεκριμένος για την αίθουσα του κινηματογράφου και το δωμάτιο αναψυχής.

Το σχέδιο είναι να μετακομίσουν μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, πιθανότατα στα τέλη του καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος θόρυβος στο Ρίτσμοντ, τώρα που ο Tom και η Zendaya έχουν στήσει το σπίτι τους εκεί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2016 στα γυρίσματα του Spider-Man, και παρόλο που οι φήμες για ραντεβού τους ακολουθούσαν βασικά από τότε, άρχισαν να είναι πιο ανοιχτοί για τη σχέση τους μόλις τους τελευταίους μήνες.

Όλα ξεκίνησαν με τον Holland όταν αφιέρωσε μια γλυκιά ανάρτηση γενεθλίων στην «MJ» του στο Instagram και κορυφώθηκε με τους δύο να κάνουν παρέα με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπεκατώρου: Φέρνει την άνοιξη με το color blocking σύνολό της

Νατάσα Θεοδωρίδου: Φωτογραφία. Έτσι ήταν 20 χρόνια πίσω, πριν τις πλαστικές