in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με casual ντύσιμο, περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Για τις στιλιστικές τις επιλογές ξεχωρίζει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής μαγειρικής που παρουσιάζει «Κάτι Ξαναψήνεται», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφήσει για λίγο την Αθήνα και έχει πάει Θεσσαλονίκη.

Δεν σταματά, όμως, να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Xθες, Τρίτη 22/3, λοιπόν, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 665.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται με ένα casual και ανοιξιάτικο, πράσινο outfit. «Power of green 🔋» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, δηλώνοντας την προτίμησή της στο συγκεκριμένο χρώμα.

Διαφήμιση

Με αέρα και αυτοπεποίθηση, η δημοφιλής παρουσιάστρια περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο πέρασμά της έκανε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν.

Με νάζι και χαμόγελο, ποζάρει στο πεζοδρόμιο, δίπλα από ένα μεγάλο καρότσι με λουλούδια, και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το πράσινο σετ της χαρίζει άνεση και cool στιλ. Το παντελόνι πέφτει ανάλαφρα στα πόδια της, ενώ το πουκάμισο με τον γιακά και το ντεκολτέ σε σχήμα V της προσδίδει κομψότητα. Όσον αφορά το hair styling, έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά, τονίζοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το ντύσιμό της ολοκληρώνουν το μπεζ backapack, το οποίο ενδείκνυται για περπάτημα, και τα λευκά sneakers, τα οποία ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και αποτελούν must have item της φετινής άνοιξης.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Blake Lively: Έκανε μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της, με σούπερ σέξι φόρεμα

αλεξαντρα ντανταριο

Αλεξάντρα Νταντάριο: Ταραχή από τα οπίσθιά της σε αδημοσίευτη φωτογραφία από το Baywatch και οι κοιλιακοί φέτες