in

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μας παρακινεί να συμμετάσχουμε σε δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στον Κεραμεικό

Το τηλεοπτικό κοινό και ειδικά το γυναικείο έχει κερδίσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον σκληρό «Μελέτη» στη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Τον λογαριασμό του στο Ιnstagram ακολουθούν περισσότερα από 74.700 άτομα, με τον ίδιο να αναρτά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Τρίτης 15/3, ο 33χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε ένα διαφορετικό post από αυτά που μας έχει συνηθίσει, όταν δημοσίευσε στα Instagram Stories του την παρακάτω φωτογραφία.

Διαφήμιση

Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε δύο άνδρες να στέκονται αγκαλιασμένοι έξω από το καφενείο Exodus. «Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη τα βασικά για να επιβιώσουν. Τετάρτη 23/3 συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Exodus. Στους δύσκολους καιρούς απαντάμε με αλληλεγγύη. Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Κανένας μόνος, καμία μόνη» σημειώνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Γιώργος Γεροντιδάκης όχι μόνο δεν είναι βίαιος και άγριος, αλλά νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του. Με αυτό το story, παρακινεί όσους μπορούν να συμμετάσχουν στη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο καφενείο Exodus, στον Κεραμεικό.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sydney Sweeney: Καυτές φωτογραφίες με μπικίνι στην Χαβάη

Viral Φωτογραφία: Κράζουν το ξώγαμο του Βλαντιμιρ Πουτιν στο Instagram. Έκλεισε το λογαριασμό της