in

Το βίντεο που έσβησε τη Γουάντα Νάρα: Πήραμε τη Ζάιρα Νάρα από πίσω και… 3-0 από τα αποδυτήρια

ζαιρα ναρα


Μία άτυπη κόντρα αρχίζει να αχνοφαίνεται στο instagram μεταξύ της Wanda Nara και της αδερφής της Ζάιρα Νάρα αφού υπάρχει μεγάλη ροή ακολουθων από την Γουάντα Νάρα προς το λογαριασμό της Zaira!

Η Zaira δραστηριοποιείται και ζει στην Αργεντινή όπου είναι μοντέλο influencer και επιχειρηματίας! Αντίθετα η Γουάντα Νάρα έχει τις επιχειρήσεις της κυρίως στην Αργεντινή μέσω του προσωπικού της brand και e-shop!

Διαφήμιση

Οι δύο αδελφές είναι ιδιαίτερα αγαπημένες και σαφώς δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, όμως σίγουρα η κάθε μία θέλει να έχει όσους περισσότερους ακόλουθους μπορεί!

Zaira χθες βράδυ πήγε στη συναυλία της Dua Lipa φορώντας ένα κίτρινο κορμάκι και μαύρη αθλητική φόρμα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μαγνήτισε τα βλέμματα φωτογραφήθηκε και περπάτησε με αέρα μεγάλης Star!

Λίγες ώρες αργότερα περπάτησε με μαύρο στενό παντελόνι, ψηλά τακούνια και δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram!

Αν την ακολουθήσεις όπως κάναμε και εμείς, θα δεις ότι κάπου εκεί σβήνεται σιγά-σιγά ο μύθος της Wanda Nara πού ξέρεις μέχρι σήμερα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άλλος για τη βάρκα της : Η Μαγκνταλένα Φρακόβιακ με το μαγιό καμαρώνει για την πίσω κίνηση. Φωτογραφία

Ανέκδοτο: Ο Μήτσος, το εργοστάσιο και τα καρφιά …! Τρελό γέλιο