in

Kim Kardashian: Κ@λαράκια έξω. Φορά ολόσωμη φόρμα με ανοιχτό καβάλο και οι θαυμαστές της την χλευάζουν.

Η Αμερικανίδα σταρ δεν σταματά να προκαλεί με «καυτά» στιγμιότυπα

Aπό το brand της Rihanna, Savage X Fenty, εμπνεύστηκε η Kim Kardashian και λάνσαρε μία μαύρη ολόσωμη, μακρυμάνικη και διαφανή φόρμα με άνοιγμα στον καβάλο, αξίας 108 δολαρίων. Xαρακτήρισε, μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι της εταιρείας της, Skims, ως «το απόλυτο βασικό προϊόν για το σκοτάδι».

Από την πλευρά μας, εμείς αναρωτιόμαστε ποια γυναίκα θα έδινε 108 δολάρια για να αγοράσει τη συγκεκριμένη φόρμα. Σίγουρα δεν μπορεί να φορεθεί πουθενά έξω από το σπίτι, αλλά ακόμα και μέσα στο σπίτι…ποια θα την φορούσε; Στα καταστήματα εσωρούχων υπάρχουν πραγματικά σέξι και τολμηρά εσώρουχα, τα οποία μόλις φορέσετε, το αγόρι σας «θα πάρει φωτιά». Αντιθέτως, το εν λόγω κομμάτι που λάνσαρε η Kim Kardashian δεν είναι τόσο σέξι και κολακευτικό. Γούστα, βέβαια, είναι αυτά, η καθεμία επιλέγει αυτό που την αντιπροσωπεύει.

Διαφήμιση

Επιστρέφω στην 41χρονη δισεκατομμυριούχο. Την Τετάρτη 9/3, φόρεσε την τολμηρή φόρμα και ανάρτησε τρεις φωτογραφίες στο λογαριασμό της Skims στο Instagram, προκαλώντας άφθονες ερωτήσεις και γέλιο στους θαυμαστές της.

«Ο Pete είναι ένας τυχερός άντρας lol» είπε ένας follower, αναφερόμενος στον φίλο της Kim Kardashian, τον σταρ της αμερικανικής, ζωντανής και κωμικής εκπομπής «Saturday Night Live» Pete Davidson.

Άλλοι έκαναν λόγο για τη λειτουργικότητα του ενδύματος έξω από το υπνοδωμάτιο. «Πού το φοράς αυτό;» ρώτησε κάποιος και ένας άλλος: «Μπορεί κάποιος να μου πει την ουσία αυτού του πράγματος; Φαίνεται εξαιρετικά άβολο».

Αν και η εν λόγω φόρμα σηματοδοτεί το πρώτο ρούχο της Skims με ανοιχτό καβάλο, τέτοιου είδους ενδύματα αποτελούν τον βασικό πυλώνα της μάρκας Savage X Fenty της Rihanna. Η Bad Gal πουλάει κορμάκια διαφορετικών υφασμάτων και χρωμάτων με άνοιγμα στον καβάλο.

Η Skims ιδρύθηκε το 2019 (έναν χρόνο μετά το Savage X Fenty) και αποτιμάται πλέον σε αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια. Αρχικά λάνσαρε shapewear -ή για να χρησιμοποιήσω τον όρο της Kardashian, «solutionwear»-, μία σειρά από μεγέθη και αποχρώσεις χωρίς αποκλεισμούς. Έπειτα,  το brand επεκτάθηκε και συμπεριέλαβε σουτιέν και εσώρουχα, ενδύματα ύπνου, σαλόνια και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινό (10/3/2022) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six, τον Νοέμβριο του 2021, η Skims συνεργάστηκε με τη Fendi για την πρώτη της υψηλής μόδας συνεργασία, κερδίζοντας online το πρώτο της λεπτό ένα τεράστιο ποσό, συγκεκριμένα 1 εκατομμύρια δολάρια!

Τώρα που η Kim Kardashian είναι πλέον ελεύθερη από τον Kanye West (και «πραγματικά χαρούμενη» με τον 28χρονο Davidson), υποπτευόμαστε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει περισσότερα προκλητικά και εκκεντρικά ρούχα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: 5 κομψά σύνολα για να αντιγράψετε στην εγκυμοσύνη σας

Victoria Beckham: Ένα σπάνιο οικογενειακό δείπνο για τα γενέθλια της μητέρας της